Petak, 26 Aprila, 2024
Rubrika:

DEMOS: Jovović više nije član naše partije

Jovović je danas u izjavi za medije istakao da je jedino jaka SDP garant evropske Crne Gore koja pripada svim građanima

Sinhronizovana saopštenja Igora Jovovića i SDP-a u kojima je naglašena gotovo dirljiva izjava Jovovića gdje saopštava svoje divljenje prema SDP-u a i svoj ” korak kojim ću postati dio najdoslednije partije na političkoj sceni Crne Gore” – govore javnosti dovoljno, saopštili su iz Demosa.

DEMOS logo

Zbog toga, dodaju oni, vjerovatno nije potrebno citirati dalje dijelove saopštenja SDP i I. J. makar bile interesantne, kao ono Jovovicevo otkriće da se ” SDP temeljno bori protiv tajkunizacije Crne Gore.”

“Zato se povodom ovih” vijesti”, u Demosu ograničavamo na konstataciju. Igor Jovović, koji se nalazio pred pokretanjem disciplinskog postupka za izbacivanje iz stranke zbog grubih kršenja normi kako programsko statutarnih tako i onih koje su u vezi sa pravilima normalnog ponašanja, svojom izjavom da postaje dio druge partije – i formalno nije više član Demosa”, naglašavaju iz ove stranke.

Podsjetimo, Jovović je danas u izjavi za medije istakao da je jedino jaka SDP garant evropske Crne Gore koja pripada svim građanima.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve