Petak, 26 Aprila, 2024
Rubrika:

Demokrate: Bošnjak i Borovinić Bojović prihvatljive svima

Demokrate su pozdravile saopštenje poslanica Demokratskog fronta

Vjerujemo da su gospođa Bošnjak i Borovinić Bojović prihvatljive svima, jer su to kandidatkinje koje mogu da izvedu ovaj proces do kraja, saopšteno je iz Demokratske Crne Gore.

Demokrate su pozdravile saopštenje poslanica Demokratskog fronta.

“Ali se iz njega jasno da zaključiti da Branka Bošnjak nije odbila kandidaturu za jednu od dvije najprestižnije državne funkcije što je i logično i odgovorno, jer svak onaj ko potencijalno može biti tačka okupljanja 41 poslanika prirodno je da bude podređen interesu građana i poštovanju 30. avgusta”, kazale su Demokrate.

Pozdravili su i odluku Bečića i Mandića.

“Vjerujemo da su gospođa Bošnjak i Borovinić Bojović prihvatljive svima, jer su to kandidatkinje koje mogu da izvedu ovaj proces do kraja. Pozdravljamo i odluke dva lidera, Bečića i Mandića, da ustupe svoja mjesta i na taj način pošalju poruku svim liderima partija da učine identičan potez, kako bi se lakše dogovorili”, zaključuju iz Demokrata.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

2 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Tara
13.09.2022-21:12 21:12

Najvece cetnikulje..pogotovo ova Borovinic..takve naci primitivke..koliko je pacijenata umrlo zbog nje..Nju treba tuziti..!

Miralem
14.09.2022-00:06 00:06

NADAMO SE DA  CETNICIMA DF-DEMOKRATAMA – GOS ABAZOVIC -EU-USA-NECE DOZVOLIT DA  NAM UNISTAVAJU I SPZE  DRZAVU I PREDAJU JE U SAPE -PUTINA-VUCICA !