Ponedjeljak, 24 Juna, 2024
Rubrika:

Damjanović: Milan Knežević ima istorijsku šansu da podrškom vladi čekira kartu za evropski voz

''Ukoliko želi dobro Crnoj Gori DNP se mora osloboditi retrogradne politike koju promovišu njihovi partneri iz Demokratskog fronta koja vodi iz nikud u niđe i okrenuti se nacionalnom pomirenju''

Predśednik Demokratske narodne partije Milan Knežević ima istorijsku šansu da njegov DNP davanjem podrške novoj evropskoj vladi čekira kartu za evropski voz Crne Gore. Krajnje je vrijeme da jedna politička parija koja je autentičan predstavnik srpskog naroda izađe iz šinjela velikosrpskog nacionalizma i podrži evropski put naše države, kazao je u saopštenju Aleksandar Damjanović iz Crnogorsko kulturne mreže (CKM).

Damjanović

Ostatak saopštenja prenosimo u cjelosti.

Od svih političkih partija koje sačinjavaju DF najbliži evropskoj priči svakako bi trebalo da bude DNP koja se pod hitno treba izaći iz partnerstva sa partijama koje promovišu mržnju prema Crnoj Gori i nacionalnim Crnogorcima.

Ukoliko želi dobro Crnoj Gori DNP se mora osloboditi retrogradne politike koju promovišu njihovi partneri iz Demokratskog fronta koja vodi iz nikud u niđe i okrenuti se nacionalnom pomirenju.

Demokratska narodna partija ima dosta dobrih kadrova pored lidera Milana Kneževića tu su Predrag Bulatovic, Miluna Zogovića, Maja Vukićević i drugi koji bi participiranjem u novoj izvršnoj vlasti mogli doprinijeti napretku naše države na evropskom putu.

Evropska Vlada kako je naziva po svemu sudeće novi premijer Dritan Abazović mora biti podržana od strane političke partije koja je autentičan predstavika srpskog naroda što je DNP bez dileme.

Doktor Abazović prilikom formiranja vlade mora voditi računa da u njoj budu autentični predstavnici srpskog naroda bez obzira da li su ili ne po njegovom “ukusu”.

Vjerujem da će gospodin Knežević shvatiti ozbiljnost teške situacije u kojoj se nalazi podijeljena Crna Gora i da će kao ozbiljan političar napraviti važan iskorak od kojeg će najviše koristi imati naša država.

Niukom slučaju za DNP ne bi bilo dobro da napravi amaterske greške kao Demokratska Crna Gora Alekse Bečića koja zbog retrogradne politike ne može da čekira kartu za evropski put Crne Gore.

Za srpski narod u Crnoj Gori bi bilo dobro kada bi lider DNP-a i njegove partijiske kolege prestali da slušaju Cecinu pjesmu “ kupi mi kartu u jednom smjeru” a taj smjer je Beograd koji im ne može biti bliži od Cetinja, Nikšića, Podgorice i drugih crnogorskih gradova.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

3 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Rovca
11.02.2022-10:01 10:01

Mi u Rovcima vrlo cijenimo Milana Knezevića a od ovog Damjanovića nismo ništa pametno čuli a nismo g a uživo ni videli.

Ha20
11.02.2022-12:32 12:32

Mislim da gospodin Damjanovic sa ovakvim izjavama samo dize rejting Knezevicu i na taj nacin ga uzdize na nivio koji Pipunu ne pripada. Vecina nas koji pratimo dogadjaje i politiku u Crnoj Gori znamo da je Knezevic okorela Vuciceva pudlica i da ce uraditi sve suprotno onome sta gospodin Damjanovic pise i prizeljkuje. Hvala na paznji.

Sara
11.02.2022-15:24 15:24

g.Damjanovicu..on je htio sa DF-om da izvrsi Puc u CG..i da ubiju Djukanoovica…razmislite sta govorite..