Subota, 27 Jula, 2024
Rubrika:

Čudo neviđeno!

Dokazanim negatorima postojanja Crne Gore i samog crnogorskog naroda se dozvoljava da budu vlast, da imaju svoje stranke i sve medije.

Piše: Milutin L. Cerović

Nekada u jednom starom dnevnom listu postojala je tradicionalna rubrika – Verovali ili ne.

E takva jedna bi trebala da se svaki  dan objavljuje u Crnoj Gori!

Dok se ta rubrika ne aktivira, da mi ovde krenemo sa popisom kakve sve stvari zaslužuju da se pojave u jednoj takvog rubrici.

Svaki dan čujemo komentare, reakcije raznih anticrnogorskih prvaka i veleizdajnika, koji celoj Crnoj Gori drže predavanja o moralu, ljudskosti i o civilizacijskim vrednostima modernog društva.

Jedan se posebno izdvaja po tome kao odavno prvostepeno osuđeni i dokazani terorista.

On se stalno žali što je strogo osuđen zbog posedovanja “sky telefona” sa kojeg nije uspeo da pošalje poruku jatacima jer su mu uvalili neki stari model – kako bi on rekao šaljivo.

Ovaj lik radi kao dvostruki špijun u službi dve države i za dva glavna grada Moskvu i Beograd i to transparentno, otvoreno i javno.

S obzirom da radi duže vreme za dve države, kako sam priznaje od svoje 18. godine, kosa ga je napustila zbog previše stresa, jer nije lako čupati kosu zbog brige u dužem vremenskom periodu.

E sad ide ono, verovali ili ne.

Dokazanim i osuđenim teroristima je inače omogućeno da se javno bave politikom i da budu na listi na izborima i da budu sada čak zakonodavna vlast u Crnoj Gori, a ubrzo bogami i izvršna!

Verovali ili ne, ovo je moguće u Crnoj Gori i nigde više na celom svetu.

Ne samo to, dokazanim negatorima postojanja Crne Gore i samog crnogorskog naroda se dozvoljava da budu vlast, da imaju svoju stranku i sve medije.

Verovali ili ne, ovako nešto definitivno ne postoji nigde na planeti zemlji.

Verovali ili ne, u Crnoj Gori danas privilegije i dozvolu da mogu da žive, rade, postoje i imaju samo oni koji se odreknu sebe, svoje nacije i države.

Ima ovakvih primera za gore pomenutu rubriku na stotine, ali tekst bi se pretvorio u knjigu obima Tolstojeve “Rat i Mir”, a to nam uopšte ovde ne treba u momentu kada većina ljudi ima strpljenja da čita samo naslove, ali pod uslovima da su boldovani i u ogromnom fontu.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

2 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
dragan
17.03.2024-11:05 11:05

Svaka cast. Respekt.

Filip
18.03.2024-00:16 00:16

Crna Gora zvaicno gradjanska drzava a ne drzava Crnogoraca nego svih koji u njoj zive , tako da je ne bitno da li je ko negator necega ili nije. I vi ste negatori svega i svacega pa sta ces. Budite ono sto jeste , niko vas ne dira. Pljuvanjen po Crnogorskim srbima izazivate kontra efekat – nas sve vise i nikad slozniji , vas sve manje. Tako da sustisnski ono sto se kaze “ne postoji losa reklama”. Samo vi pljujte po nama