Nedjelja, 26 Maja, 2024
Rubrika:

Crnogorski obraz: Novi apostoli za tri dana obališe svjetske rekorde u zaduživanju, tužno je ko nas predstavlja

Nevladina organizacija Crnogorski obraz saopštila je da je "smiješno, a i tužno, ko nas predstavlja", dodajući da "novi apostoli obališe sve moguće i nemoguće svjetske rekorde u zaduživanju, za samo tri dana 750 miliona eura".

Nevladina organizacija Crnogorski obraz saopštila je da je “smiješno, a i tužno, ko nas predstavlja”, dodajući da “novi apostoli obališe sve moguće i nemoguće svjetske rekorde u zaduživanju, za samo tri dana 750 miliona eura”.

Njihovo saopštenje prenosimo u cjelosti:

”Svjedoci smo ovih dana, da novo izabrana većina, u startu pokazuje svoje neznanje i svoje namjere prema svemu Crnogorskom. Dokazi za to su više nego jasni i očigledni, počev od ”navodne” smjene direktora Uprave Policije, novog zaduženja Crne Gore od 750 miliona eura, najave već pripremljene izmjene Zakona o slobodi vjeroispovijesti, bahatog ponašanja novoizabranih sekretara u Ministarstvima, prvom izlasku u Svijet apostolske Vlade i njenog predvodnika.

I smiješno, a ujedno i tužno, ko nas predstavlja.

Pa redom da prokomentarišemo dogođaje, koje učinje nova Apostolska Vlada za svojih 10 dana rada i puta po Božijim stazama.

Prvo, smijeniše ili podnese ostavku, onda ne smijeniše direktora Uprave policije, zahvališe se direktoru ANB-a, ali lična sujeta i želja za vlašću, kako nedavno opisasmo želje Velikog Vezira Iznoguda da postane SULTAN UMJESTO SULTANA, jasno govori koliko su stvarno spretni i umješni, da urade nešto kvalitetno i dobro za Crnu Goru. No, dobro, još su mladi i perspektivni vajni apostoli. Naučiće, ako budu imali vremena.

Drugo, trećeg dana, zadužiše Crnu Goru ni manje ni više, no 750 miliona eura, a optužujući druge, kako za 30 godina, Crnu Goru zadužiše 4 milijarde. Novi apostoli obališe sve moguće i nemoguće svjetske rekorde u zaduživanju, za samo tri dana 750 miliona eura. Toliko o ekspertizmu Predvodnika i Apostola.

Treće, što nijedan Crnogorac neće prihvatiti, bilo koje vjere, je izmjena Zakona o slobodi vjeroispovijesti. Očito da su najavljene izmjene pomenutog Zakona, rađene sa željom da opravdaju dobijena sredstva za rušilačke namjere koje imaju prema Crnoj Gori, a sve pomognuti vajnim analitičarima, istoričarima i dežurnim komentatorima i lajavcima iz okruženja. Više slušaju i uvažavaju tuđa mišljenja, no mišljenja svojih građana. Inače, Apostolska Vlada, svoje mišljenje nema, već sprovodi tuđinske naloge.

Četvrto, ljuti protivnici EU, po zasijedanju u udobne NE zaslužene fotelje, prvo primiše diplomatske predstavnike institucija i Država, protiv kojih su bili najgrlatiji i koje su nazivali krvnicima Crne Gore. Cinično, no od koga je, pa i nije loše jer pokazaše svoju dvoličnost i potvrdiše, da im je vodilja bila, želja za vlašću, puna lične sujete i mržnje prema pojedincu. Nadamo se da će zakazani sastanak za utorak 15. decembar u Briselu, biti veliki šamar, NE demokratskoj Apostolskoj Vladi.

Moramo pomenuti i slučaj novinarke Tamare Nikčević, i istoj iskazati PUNU PODRŠKU za njen rad i patriotizam, a ovi koji je osuđuju i napadaju, što bi kazao naš ugledni funkcioner sa uzrečicom: ”POLAKOTE”, nemojte se mnogo dodvoravati i navikavati, neće dugo vladati, jer nemaju podršku ni svojih partnera”, navodi se u saopštenju.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve