Utorak, 30 Aprila, 2024
Rubrika:

Crnogorske Koštunice

Srpski olinjali crni neobavešteni mačak Koštunica je bio poznat i po tome što je u stanu držao ceo harem mačaka, pa od brige o njima nije stigao da se brine o svojoj vladi i državi. E sad pitanje je, koje kućne ljubimce imaju crnogorske Koštunice i da li zbog brige o njima trpi državni posao?

Piše: Milutin L. Cerović

Ko pomno prati političke prilike, a pogotovu neprilike svake vrste, mogao bi da zaključi iz prve ruke da je definitivno Crna Gora dobila najmanje jednog Voju Koštunicu.

Za neupućene, taj je zapravo umirovljeni srpski premijer koji se inače najviše istakao za vreme svog mandata po tome što se sve vreme pravio neobavešten – pogotovu kada su se dešavali razni skandali u državi Srbiji.

Evo sada imamo crnogorskog neobaveštenog Koštuničinog klona u liku premijera Crne Gore, koji se pravi lud recimo o tome šta se dešavalo u Šavniku, a izgleda da je neobavešten i o tome šta se radi i u Podgorici i bezmalo celoj Crnoj Gori dok njegov partner Mandić završava posao.

Tako to biva kada se krijete kao izvršna vlast od svakojakih problema, umesto da odmah iste rešavate, vi ih ignorišete i pravite se da niste ni čuli za njih.

Primetili smo i videli da se vlast u Crnoj Gori poistovetila sa sadašnjim vlastima u Beogradu, ali da se identifikuje i sa bivšim vlastima u Srbiji.

Zaista mnogo rano su ti politički mladi “lavovi” počeli da se kriju od odgovornosti, od problema i naravno od skandala koji se gomilaju.

Jedan od tih “lavova” je čak na čelu države, i umesto da pokaže lavlju snagu i energiju u borbi za državne interese, on glumi malu umiljatu mačku pred beogradskim šefom Vučićem.

Inače, gore pomenuti srpski olinjali crni neobavešteni mačak Koštunica je bio poznat i po tome što je u stanu držao ceo harem mačaka, pa od brige o njima nije stigao da se brine o svojoj vladi i državi.

E sad pitanje je, koje kućne ljubimce imaju crnogorske Koštunice i da li zbog brige o njima trpi državni posao?

Zaista, nije svojstveno da pomenuti crnogorski mačići imaju svoje ljubimce, možda su oni sami kao takvi ljubimci nekog drugog kolekcionara ljubimaca iz Beograda.

Ako bi se igrali asocijacije, moglo bi se reći da su papagaji koji govore tuđe reči najprimereniji ljubimci koji izgleda rade kao sekretarice u kabinetima crnogorskog premijera, predsednika…

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

2 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Dpero
17.04.2024-11:52 11:52

Bravo sve tacno!!

dragan
17.04.2024-11:56 11:56

Svaka cast Gospodine. Respekt.