Subota, 27 Jula, 2024
Rubrika:

CKM: Andrija Mandić da inicira da treći jun postane državni praznik

Inicijativa predsjedniku Skupštine Crne Gore Andriji Mandiću da inicira da 3. jun, dan kada je Skupština na čijem je trenutno čelu usvojila Deklaraciju o nezavisnosti naše države postane državni praznik

Crnogorska kulturna mreža je uputila inicijativu predsjedniku Skupštine Crne Gore Andriji Mandiću da inicira da 3. jun, dan kada je Skupština na čijem je trenutno čelu usvojila Deklaraciju o nezavisnosti naše države postane državni praznik.

”Ovaj veoma važan datum je nepravedno zapostavljen i zbog svog velikog značaja zaslužuje da dobije status praznika. Očekujem da će gospodin Mandić bez obzira što ne dijeli tekovine ovog datuma ozbiljno pristupiti našoj inicijativi i uputiti je plenumu na razmatranje. Ako predśednik Andrija Mandić želi pomirenje ova naša inicijativa mu je idealna prilika da to pokaže na djelu. Iskreno se nadam da se iza Mandićevih poziva za pomirenje ne krije mač koji želi da zabije Crnoj Gori u srce”, kaže se u saopštenju.

Kako su kazali iz CKM-a, imali smo priliku u Nikšiću da vidimo kako se Mandićev pulen i politički naslednik Marko Kovačević neodgovorno odnosi prema Danu nezavisnosti Crne Gore, što je za svaku osudu.

Ova naša inicijativa, kako su naveli iz CKM-a, dobar je test da cjelokupna crnogorska javnost vidi da li su iskreni permanentni pozivi na pomirenje koje Andrija Mandić upućuje Crnoj Gori.

”Danas smo svjedočili da se 3.jun u javnosti uopšte nije spominjao što je poražavajuće za našu državu i svakog građanina koji je voli, pa čak i za samog Mandića koji je na čelu parlamenta”, zaključuje se u saopštenju.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

5 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
MRČO
03.06.2024-22:30 22:30

ĆUTI ŠPIJUNČINO ,NIJESI BOLJI OD MANDIĆA. TI SI GLAVNI MANEKEN KIČA I ŠUNDA U CRNOJ GORI. IMAMO MI UTVRĐENE PRAZNIKE I NIJE ISKLJUČENO DA SU TI ODREĐENE SLUŽBE DALE ZADATAK DA I NA OVAJ NAČIN BRUKAŠ CRNU GORU PROIZVODEĆI INFLACIJU PRAZNIKA.

Backovic E.
03.06.2024-23:31 23:31

Hajmo ovako postovani gradjani CG, dajte da iniciramo referendum sa dva pitanja: 1. Da li ste za to da se crna gora ujedini sa srbijom? 2. Da li ste za to da se CG umjesto gradjanske drzave transformira u drzavu konstitutivnih naroda?! Dajte da se izjasnimo!!!

MARIJA
04.06.2024-09:28 09:28
Reply to  Backovic E.

SPLAČINO POLICIJSKA I NEPISMENA! CRNA GORA JE SUVERENA DRŽAVA I KO KRENE SA TAKVIM IDEJAMA NEĆE DOBRO PROĆI.

Backovic E.
04.06.2024-14:31 14:31
Reply to  MARIJA

Postovana Marija, niste razumjeli moju provokaciju, prenaglili ste. Ja nisam od onih za kojeg me eventualno smatrate. “Djete” sam narodnih heroja NOR-a sa obje strane, i oceve i majcine. Zivjela CG!!

Mrki
04.06.2024-17:38 17:38

Splacino, i jedno i drugo vodi unistenju drzave.