Srijeda, 24 Aprila, 2024
Rubrika:

Civilizacija ili destrukcija

''Na kraju i nacionalni interes Bošnjaka je GLASATI Đukanovića, jer se nikad nismo osjećali sigurnije u Crnoj Gori kao od obnove nezavisnosti pa do prošlih''

Piše: Erol Ramusović

U aprilu 2023. godine crnogorsko srce mora kucati jedinstveno u cijelom svijetu kao nikad do sada. Glavna karakteristika crnogorca rečena u jednoj rječi bila je vijekovima “ČOJSTVO”, a ne izdaja niti podaništvo. Moji Bošnjaci kojima i sam pripadam, više koriste riječ “LJUDSTVO”, iako te dvije riječi imaju isto značenje. Ko nije dobar ČOVJEK, džaba mu sve, a to vrijedi i za čojstvo i za ljudstvo.

Zato dragi crnogorci ako ste ikad pričali na druženjima, pjevali u pjesmama, ili izjavljivali na duštvenim mrežama, da ste spremni dati život za Crnu Goru, onda ne smijete sjediti u kućama 2. aprila 2023. godine! Oni koji žive u Crnoj Gori tog dana moraju izaći na birališta, a oni koji su razasuti po cijeloj planeti dok čitaju ovaj tekst već moraju pakovati kofere i krenuti prema svojoj jedinoj Crnoj Gori. I zapamtite, niko ne mora dati život nego samo jedan dan života za svoju Crnu Goru. Zapitajte se ako ne glasate taj dan za onog koji se odupire srbijanskoj okupaciji, hoćete li imati obraza više ikad pričati o čojstvu svojoj djeci? Ako čojstvo ne spasi Crnu Goru za nekoliko dana na izborima, više neće biti Crne Gore kakvu ste poznavali. U tom slučaju slijedi ekonomska destrukcija i masovan gubitak radnih mjesta. Svijet neće podržati Crnu Goru kojom se upravlja iz Beograda!

Niko nije savršen, čuli smo bezbroj puta u životu. Na izborima ne treba tražiti savršenstvo jer savršenstvo ne postoji u ljudskom obliku. Izbori su blagodat demokratije gdje biramo u isto vrijeme i srcem i racionalno, pa upotrijebimo to oboje. Srce treba da kaže želimo li Crnu Goru okupiranu i podređenu Srbiji? Kada sebi odgovorimo na to pitanje, onda trebamo racionalno prosuditi koji kandidat će bolje ostvariti ono što srce želi.

Neosporno je da je Milo Đukanović do sada pokazao da se svim srcem borio za Crnu Goru. To mu niko ne može osporiti. Na tom putu je bilo uspona i padova ali nikad nije pravio strateške greške. Na kraju i nacionalni interes Bošnjaka je GLASATI Đukanovića, jer se nikad nismo osjećali sigurnije u Crnoj Gori kao od obnove nezavisnosti pa do prošlih izbora. Bili smo zastupljeni u svim strukturama vlasti od Vlade i Skupštine pa na dalje. Zato pozivam građane Crne Gore, da bez razmišljanja urade isto, JER SVE OSTALO JE PREVARA i DESTRUKCIJA! Nama treba civilizacija!

(Autor je predsjednik Skupštine Senata privrede EU u BiH član udruženja građana porijeklom iz Crne Gore)

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve