Srijeda, 1 Maja, 2024
Rubrika:

Ćeman: Spriječili smo Dritanov blickrig sa DPS vrijedan 21 milion eura

Sad su mu jedino ostali pokušaji salto mortale sa DF i Aleksandrom Vučićem, čije ideje zdušno promoviše po Crnoj Gori, kazao je Albin Ćeman, poslanik Demokrata u Skupštini Crne Gore reagujući na intervju potpredsjednika Vlade Dritana Abazovića

Spriječili smo Dritanov blickrig sa DPS vrijedan 21 milion eura. Sad su mu jedino ostali pokušaji salto mortale sa DF i Aleksandrom Vučićem, čije ideje zdušno promoviše po Crnoj Gori, kazao je Albin Ćeman, poslanik Demokrata u Skupštini Crne Gore reagujući na intervju potpredsjednika Vlade Dritana Abazovića dat dnevnom listu Nova.

Abazović je intervjuu ovom listu kazao da URA nije kriva što je došlo do trzavica unutar vladajuće većine, niti se smatraju odgovornim za takvu vrstu fenomena, koji su se pojavili naročito nakon ustoličenja mitropolita Joanikija na Cetinju.

“Tada su kolege iz Demokratskog fronta i Demokratske Crne Gore pokušali u jednom “blickrigu” da rekonstruišu vladu. Rekli smo da to može da se uradi, nema nikakvih ucjena s naše strane, ali mi u tome ne možemo da učestvujemo. Ako oni imaju neku drugu soluciju, neka im je sa srećom. Ali ako misle da mi učestvujemo u tome, onda ta vrsta “blickriga” ne prolazi”, rekao je Abazović.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

3 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
tiktiktak
06.01.2022-12:51 12:51

Koja psihicka budala daje glasa ovom izrodu Cetnickom da nikad nije osudijo npade na MUSLIMANE -ALBANCE-HRVATE-CRNOGORCE i sad drzi predavanja URA -DRITANU ABAZOVICU da je on Spriječijo Dritanov blickrig sa DPS vrijedan 21 milion eura Odma ga treba sudski goniti za uvrede!

Safeta
06.01.2022-13:20 13:20

Mislim i ubijedjena sam Ovog kad vide Muslimani da im se sve okrene naopako i milijon % vise imaju povjerenje U njegovog velikog prijetelja Cetnika Milacica nego u ovog Cemana!! A o DRITANU nijesi vrijedan da te ABAZOVIC KOMENTARISE jedino prijavu da popijes i u SPUZ da te smjesti  za uvrede!!

JajeKokino
08.01.2022-10:55 10:55

Evo Caki Albin zvani- DEMOKRATA-Lepi Cane,on prica Spriječili smo Dritanov blickrig sa DPS vrijedan 21 milion eura  .EEEEEEE nesrecni propali politicaru,ima li veceg ponizenja kao za tebe,u svom rodnom selu za glasanje na Lokalnim izborima “autoritet”ALBIN -DEMOKRATE  sakupi 1 ( slovima JEDAN ) glas i to od nekog rodjaka koji je pobrkao broj na glasackom listicu .Nema sto Caki Izdajnicki “voli te tvoj  BIHOR-PETNJICA!