Ponedjeljak, 29 Aprila, 2024
Rubrika:

Spajić nakon sastanka: Pregovori napreduju, politički sporazum naredni korak

Sastanku su, kazao je Spajić, prisustvovali svi koji su do sinoć potvrdili učešće u skupštinskoj većini

Završen je sastanak konstituenata buduće skupštinske većine. “Sastanak je bio konstruktivan, odredili smo dinamiku sledećih koraka i sada radimo na kreiranju Sporazuma”, kazao je mandatar Milojko Spajić nakon sastanka.

“Vrata su i dalje otvorena i veoma je bitno da uđemo u reforme još jači”, kazao je Spajić. On je kazao da neće govoriti o subjektima koji će učestvovati u Vladi, ali da će imati “veću većinu nego što je očekivano”.

U prostorijama Pokreta Evropa sad, večeras je održan sastanak potencijalnih konstituenata buduće vlade, mandatara Spajića. Sastanak je trajao oko sat i po vremena. Sastanak je ranije napustio lider Albanske Alternative Nik Đeljošaj koji je izašao nakon nešto manje od sat vremena od početka. Za medije nije htio ništa da komentariše.

Sastanku su, kazao je Spajić, prisustvovali koji su do sinoć potvrdili učešće u skupštinskoj većini.

“Odredićemo dinamiku sledećih koraka. Sada radimo na kreiranju sporazuma”, rekao je novinarima Spajić.

Nije htio da komentariše pitanje za Bošnjačku stranku koja je za sada van vlade, ali je istakao da neće zatvarati vrata.

“Bitno je da uđemo u reforme”, naglasio je on.

Lider SNP-a Vladimir Joković nakon sastanka kratko je u prolazu prokomentarisao da su zadovoljni.Sastanku su prisustvovali mandatar i lider PES-a Milojko Spajić, predsjednik Albanske Alternative Nik Đeljošaj, Srđan Pavićević lider Civis-a, predsjednik SNP-a Vladimir Joković, lider Demokrata Aleksa Bečić i funkcioneri te partije Momo Koprivica i Boris Bogdanović. Na sastanak su došli i lideri NSD-a Andrija Mandić i DNP-a Milan Knežević.

Izvorrtcg.me

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

4 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
COL-CRNOGORSKA OSLOBODILAČKA LIGA
11.10.2023-20:27 20:27

Ne slučajno se okupljaju pod okriljem noći. Izmiljeli iz jazbina iz mraka da nas povedu u svijetlu noć… VESELO veselo veselo…

BMX
11.10.2023-22:52 22:52

“Kako smo aktivni kad se treba zaštititi Ukrajina, Palestina, Kosovo, Izrael… U međuvremenu se Crna Gora raspada, bez glavnih institucija, sa selektivnom pravdom i primjenom zakona, non stop pod naletom inflacije i velikosrpskog klerofašizma, sve dalje od EU i… niko ništa.”

Tara
12.10.2023-10:04 10:04
Reply to  BMX

Imas potpuno pravo..to su fukarske placene duse..ali mi nijesmo svi isti..DPS..mora nesto da preduzme..!

Tara
12.10.2023-10:02 10:02

Spajicu ,sramte bilo..tvoja licna vlada je antidrzavna-antiUstavna i procetnicka..Draza Mihailovica..igrao si sa narodom…tako ces i dobiti..srami se!