Petak, 3 Maja, 2024
Rubrika:

”BRUKA U CRNOJ GORI”: Srpski mediji osuli paljbu po Bečiću

Pojedini su istakli činjenicu da je čestitka Bečića objavljena na kosovkom sajtu Skupštine, ali ne i crnogorskom

Srpski mediji su “osuli paljbu” na predsjednika Skupštine Crne Gore Aleksu Bečića nakon što je čestitao Gljauku Konjufci izbor za predsjednika parlamenta Kosova.

“NOVA BRUKA U CRNOJ GORI: Bečić čestitao imenovanje predsedniku skupštine lažne države Kosovo!”, “NOVA BRUKA U CRNOJ GORI Bečić čestitao imenovanje predsedniku skupštine lažne države Kosovo i poručio da Priština ima podršku Crne Gore!”, “SRAMOTNO Bečić čestitao imenovanje predsedniku Skupštine lažne države Kosovo, pa poručio da Priština ima podršku Crne Gore”… samo su neki od naslova u srpskim medijima.

Pojedini su istakli činjenicu da je čestitka Bečića objavljena na kosovkom sajtu Skupštine, ali ne i crnogorskom.

“MEDIJI U PRIŠTINI OBJAVILI CRNOGORSKI PREĆUTALI: Bečić čestitao imenovanje predsedniku Skupštine lažne države Kosovo!”, glasi naslov u jednom srpskom mediju.

Podsjetimo, Bečić u čestitki navodi da Kosovo prolazi intenzivnu tranziciju i reforme u cilju izgradnje uspješnog i prosperitetnog društva, zasnovanog na evropskim vrijednostima, u čemu ima kontinuiranu podršku Crne Gore.

 

 

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

8 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Rukfaš
03.04.2021-22:37 22:37

Super je ovo. Neka zna topli Ljako šta treba da radi kada ga podržava Beograd. Ono što oni hoće. Znači…. mozak na otavu i nema zime.

Podravka
04.04.2021-05:43 05:43

Sad ce biti susret u Albaniji sa nasim Dritkom !Uzmiiii svee sto ti zivot pruza danas je cvet sjutra uvela ruza ! E moj Vucicu skim ti imas posla Abazovic i Becic-njima je skola prevarantska -nijesu ih zvali za dzaba -BORO I RAMIZ! Dvaleko i vama a i nama kuca od ovakvih prevaranata!

Ha20
04.04.2021-11:45 11:45
Reply to  Podravka

Dritko pendrecic Efendija nema sanse ni da prismrdi u Albaniji a jos manje na Kosvu posto izdajnike niko ne voli. On moze tamo da ode kao slobodan gradjanin i da popije kafu sa tamo nekim nebitnim ljudima ali nikada sa nekim ko stvarno ima politicku tezinu.Hvala na paznji.

Srbija
04.04.2021-05:56 05:56

Cijela Srbija poceli pjesme da im pjevaju Boro i Ramiz –Becic Abazovic ! OJ, BEČIĆU, LJUTA GUJO, SRBIJU SI I TI UJ'O: Sramotno priznanje Kosmeta crnogorskog predsednika Skupštine !

Crnogorac
04.04.2021-11:59 11:59

Bravo Bečići tako i treba,to znaci demokratija ,a ne ovi neandertalci .Zvska cast Crna Gora je uz tebe.

Ha20
04.04.2021-12:10 12:10

Za nekoga je drzaa Kosova lazna a za vecinu mocnog svijeta prava pa sada vi vidite srbijancine……………..

Mnenk
04.04.2021-14:23 14:23

Gošovićev i Kaluđerovičev proizvod, najpodmukliji, najbezobrazniji politikant u ovom dijelu evrope. Plagijator i prevarant kojemu za sad sve polazi za rukom, intimus Bogdanović Vučića… (Pogledajte šta o njemu piše magazin tabloid i Đorđe Višekruna). Čovjek koji je uništio i podijeliti njegov snp, koji 4.g nije ušao u skupštinu, koji je držao govore na sahranu sotone. Tip koji se sa Krivokapičem, Abazovičem oživljava nad građanima Crne Gore, pitanje je do kad će to trajati?

Mil
04.04.2021-20:27 20:27

Kad Srbija prizna Kosovo i batali teritorijalne pretenzije na Bosnu i Crnu Goru, cijeli region ce odahnut. Ovo Becicevo politikantstvo je minoran problem. Srbi treba da budu pametni i da se dogovore, dako bi region krenuo naprijed zajednickim snagama.. To ukljucuje izmedju ostalog borbu protiv likova kao sto je Leposavic i njegovi idoli, te odstranjivanje njih i njihove ideologije iz politickog i javnog zivota. Uradite tako i bit ce dobro.