Nedjelja, 28 Aprila, 2024
Rubrika:

Brajović: Opet bi da pokupe glasove Crnogoraca

Želi da podmetne Crnogorcima jednoga od ove dvojice (Milo/Momo sindrom), pa da opet pokupe glasove Crnogoraca i kao što je uradio Abazović, na ovalu, servira SPC i Srbiji!

Danilo Brajović, član predśedništva CEP i predśednik OO CEP Cetinje, obratio se saopštenjem za javnost koje prenosimo u cjelosti:

Vis Major

Dakle PES se pocijepao. I to hirurški precizno. Na način da su vuci siti a ovce na broju.

Kako ovo protumačiti a da se logički aksiomi ne urnišu?

Pa da pođemo redom:

Da li je bilo potrebe da se PES pocijepa?

Nije!

Jer, partija koja nema lokalne odbore, (a naročito nema na Cetinje, (iako je  fantomski cetinjski odbor pružio podršku Milatoviću), ima predśednika države i predśednika vlade u svojim redovima se dakle – NE CIJEPA!

Ili se cijepa ali to obavezno dovodi do vanrednih izbora.

To što su liderčići PES malo sujetni je jedno, a to što je PES proizvod VIS MAJOR je nešto sasvim drugo.

Dakle, potrebe za raspuštanjem lokalnih odbora od strane Spajića, a na drugoj strani – podnošenja ostavki lokalnih odbora lojalnih Milatoviću nema!

Primijetimo da ta “podjela” ustvari nije podjela a da cijepanje PES nije cijepanje partije.

Jer, poslanički klub je jedinstven i uz Spajića. A sve ostalo je jedinstveno i uz Milatovića.

VIS MAJOR zasvira u frulicu a mlađani zaigraju kolce. Nego, ko je VIS MAJOR?

Naravno da je to SPC!

Tvrdoga sam mišljenja da je sve ovo sračunata igra, projektovana u mračnim udbaško-manastirskim ćelijama, da se onih 45% apstinenata sa zadnjih parlamentarnih izbora, privede jednome od ove dvojice.

Jer, ko su apstinenti?

Ako površno izanaliziramo izborne brojke, viđećemo da se građanska Crna Gora svrstala po sistemu – svaka ptica svome jatu.

Uvezeni Srbi (oni sa dvojnim državljanstvom iz BIH i Srbije), sa posrbicama (oni kojih je 1981. bilo manje od 3%, a na zadnjem popisu skoro 30% – zahvaljujući asimilatorskoj propagandi SPC ), danas imaju apsolutnu vlast.

Apsolutna vlast na 55% izlaznosti i nije neka apsolutna vlast, jer to implicira da je u pitanju većina od polovine IZAŠLIH, dakle četvrtina UPISANIH, a to je nešto malo preko 25%.

Neka je i 30%.

Manje brojni narodi su uzeli svoj dio mandata glasajući za svoje NACIONALNE partije.

A prava snaga se krije u apstinentima koji su, ako nijesu srbi i manjinski narodi, a računica pokazuje da nijesu, listom Crnogorci!

I što želi VIS MAJOR?

Želi da podmetne Crnogorcima jednoga od ove dvojice (Milo/Momo sindrom), pa da opet pokupe glasove Crnogoraca i kao što je uradio Abazović, na ovalu, servira SPC i Srbiji!

Zato, očekujem da bar jedan od mlađanih “sukobljenih” lidera prošeta sa Gaetušom na nekom patriotskom skupu.

Mi u CEP pažljivo posmatramo ovu nelogičnu situaciju. Mi smo svjesni da je broj apstinenata cca. 80000.

I nećemo dozvoliti da manipulišete sa Crnogorcima!

 

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

3 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
svjedok
01.03.2024-10:15 10:15

A đe ste vi iz CEP, na spontanom skupu otpora srpskom porobljivačju, prije neki dan? Smišljali ste kako da drugijema ne date crnogorske glasove, ali ka i obično od cep, daleko od crnogoraca. CEP podrazumijeva da će svi apstinenti odma glasat za CEP. Pri tom sve čine da CRNOGORCE I CRNOGORKE. TUKU IH, NOKAUTIRAJU IH, BAGERIŠU IH, VRIJEĐAJU IH, PONIŽAVAJU IH, PROGANJAJU IH! PA NEĆE MOĆ, KA NI SRPSKOM POROBLJIVAČU!

MoMi
01.03.2024-15:58 15:58

E da im j..m o.

MRČO
18.03.2024-08:25 08:25

Ako vlast neće da brani Crnu Goru a neće sigurno ,jer oni su ti koji je ruše,,onda to mora da učini narod.Brajoviću ne brani se Crna Gora nadušenim saopštenjima nego pokretom otpora! Krajnje vam dobronamjerno upućujem savjet ukoliko ovako produžite izgubiće te sve pristalice. Neće “bit obala srpskog mora”,”da je vječna” su isprazne floskule na koje se srpski nacionalisti smiju u šake!