Srijeda, 17 Aprila, 2024
Rubrika:

Bivši odbornici PES-a neće ni danas na sjednicu Skupštine

''Mi smo ispred kluba pokrenuli inicijativu prema predsjednici skupštine da se sjednica odloži. Mi nećemo prisustvovati sve dok ne budu ovi dogovori završeni, tako da mislim da, što se naša tiče, naš klub neće biti danas na sjednici'', kazao je Radović

Bivši odbornici Pokreta Evropa sad, njih petoro, neće ni danas prisustvovati sjednici Skupštine Glavnog grada koja je zakazana za danas u 10 časova. Dragan Radović iz novoformiranog odborničkog kluba u Glavnom gradu kazao je da su pokrenuli proceduru za odlaganje sjednice, te da neće prisustvovati današnjoj sjednici. Odbornici koji su napustili Pokret Evropa sad sastali su se sinoć sa kolegama iz Pokreta kako bi dogovorili dalje funkcionisanje vlasti u Glavnom gradu. Nakon sastanka Vasilije Čarapić iz PES-a je saopštio da će se pregovori nastaviti i tvrdi da nema krize vlasti u Glavnom gradu.

“Mi smo ispred kluba pokrenuli inicijativu prema predsjednici skupštine da se sjednica odloži. Mi nećemo prisustvovati sve dok ne budu ovi dogovori završeni, tako da mislim da, što se naša tiče, naš klub neće biti danas na sjednici”, kazao je Radović.

Istakao je da su imali jedan razgovor sa gradonačelnicom koji je “bio sa naše strane ocijenjen jako uspješnim”.

“Ono što mi možemo, i ponovno naglašavam, što možemo istaći, to je da se mi ne bavimo ovim funkcijama, ne bavimo se raspodjelom za sada niti smo davali nekakvu ponudu, niti o tome pričali. Pregovori će teći ovih dana, intenzivno, u komunikaciji klubova i pojedinačno, tako da će biti u kontinuitetu”, naveo je Radović.

IzvorCDM

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve