Subota, 27 Jula, 2024
Rubrika:

Belan: Ne smijemo dozvolimo sebi da ponovo imamo tutore, ni da cijenu zabluda plaćaju građani

Budimo, kaže Belan, ponosni na našu domovinu Crnu Goru, na sve njene građane, našu multikulturalnost, multietničnost, istoriju, kulturu, simbole, posebnosti i različitosti, na naše antifašističko naslijeđe

Predsjednik Liberalne partije Vatroslav Belan čestitao je 21. maj Dan nezavisnosti.

“Želim vam da praznične dane iskoriste za odmor od brojnih problema sa kojima se naše društvo suočava i da u dobrom rasploženju proslavimo istorijski dan kada smo svijetu pokazali da stara država na Balkanu ima znanja i mudrosti da demokratski i civilizovano obnovi svoju nezavisnost”, ističe Belan.

Budimo, kaže Belan, ponosni na našu domovinu Crnu Goru, na sve njene građane, našu multikulturalnost, multietničnost, istoriju, kulturu, simbole, posebnosti i različitosti, na naše antifašističko naslijeđe.

“Istaknimo sve naše dobre strane i uspjehe kojih je mnogo, a mane i tvrdoglave zablude koje nas uporno koče da još brže dostižemo razvijeni demokratski svijet osvijestimo i hrabrije i odlučnije im se suprotstavimo i konačno ih prevaziđimo”, dodaje Belan.

Neka Dan nezavisnosti bude podstrek da državu vratimo građankama i građanima Crne Gore i da zajednički ostvarimo naš prioriteni cilj– članstvo u Evropskoj uniji, poručuje Belan.

“Ne smijemo dozvolimo sebi da ponovo imamo tutore, da igramo za tuđe interese i da budemo bilo čiji kusur, a da cijenu tih zabluda plaćamo mi građani generacijama.

Kćeri i sinovi smo ovog našeg stijenja i imamo pravo da radosno, glasno i uzdignuta čela kličemo DA JE VJEČNA CRNA GORA”, zaključuje Belan u čestitki.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

2 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
BobZekovic
21.05.2024-01:05 01:05

Sve bolji i bolji. Sve glasniji i jasniji. Liberali ponovo na putu da pokrenu Crnu Goru na njenom putu uspješnog razvoja i mira. Podrška Crnogoraca i Crnogorki biće sve veća i snažnija, kao nekada. NEGO ŠTO!

Marina
23.05.2024-15:56 15:56

Fenomenalni Belan !
Najinteligentniji i najbolji političar trenutno u CG !!!!
Imponuje u svakom pogledu .