Petak, 3 Maja, 2024
Rubrika:

Bečić sa Varheljijem: Veliku evropsku priliku, crnogorsku, istorijsku i generacijsku šansu nećemo propustiti

Komesar je saopštio da je srećan što čuje da rad na Poglavljima 23 i 24 veoma dobro napreduje

Sjajan sastanak sa komesarom Oliverom Varheljijem na početku njegove posjete Crnoj Gori. Detaljno sam predočio komesaru pojedinačno po svakom privremenom mjerilu za poglavlja 23 i 24 šta smo sve realizovali do ovog trenutka, poručio je na X-u potpredsjednik Vlade za za bezbjednost, unutrašnju politiku, evropske i vanjske poslove Aleksa Bečić.

Komesar je saopštio da je srećan što čuje da rad na Poglavljima 23 i 24 veoma dobro napreduje.

“Bilo je sjajno čuti nove informacije od potpredsjednika Vlade, gospodina Bečića. Posvećenost i predanost radu na reformi pravosuđa, borbi protiv organizovanog kriminala i korupcije je uvjerljiva”, istakao je Varhelji.

Bečić je izrazio zadovoljstvo što Crna Gora ubrzano korača ka dobijanju IBAR-a i nakon toga, ove godine, zatvaranju pregovaračkih poglavlja.

“Jasno sam saopštio da ovu veliku evropsku priliku, crnogorsku istorijsku i generacijsku šansu nećemo propustiti. Zaključeno je da je ubrzanje evropskog puta Crne Gore kao najnaprednijeg kandidata, odlična vijest za Crnu Goru, Evropsku uniju ali i sve zemlje kandidate”, kazao je Bečić.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

3 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Tara
27.02.2024-16:45 16:45

Na velikom fasistickom putu..ide CG sa Becicem Mandicem–Jakovom-i Milojkom Mrs fukaro cetnicka!

svjedok
27.02.2024-16:46 16:46

Prevaranti politički i politički mafijaši svih zemalja svijeta, UJEDINILI STE SE! SRB0FAŠIZAM I LOPOVLUK ŠPARTA CRNOM GOROM, POD VAŠIM OKRILJEM I U VAŠOJ ORGANIZACIJI. Korumpirani političari Crne Gore i Evrope sahranju Crnu Goru i CRNOGORSKI NAROD, A OŽIVALJAVAJU ZLOČINCE I ZLOČINE!

RIR
27.02.2024-18:58 18:58

…propadanje CG najbolje se ogleda kroz “uspon”Ljalja …Ljaljo je bio odbornik SO PG pa 5 ,6 godina svi koji su ga slusali kao odbornika,vidjeli su “kolko može dobaciti” što bi rekli pgoricani…Užas na tanke grane smo dosli kad nam o svemu drži “slovo” Demokrate su inace najpodmuklija , ucenjivacka ,četnicka , SS i što sve ne -ruga ju se demokratiji i njenim postulatima…!
I najgora skupina po zivot CG !