Subota, 27 Aprila, 2024
Rubrika:

Bečić jedini kandidat za predsjednika Demokrata

U novom sazivu Glavnog odbora biće oko 80 odsto visokoškolaca, desetak magistara i doktora, kao i 50 odsto onih koji su prvi put članovi Glavnog odbora

Demokrate će svoj treći redovni kongres održati u sportskoj dvorani u Danilovgradu 24. decembra uz učešće više od 1500 delegata i gostiju, pod sloganom ČISTA POSLA, saopšteno je RTNK iz ove partije.

Navode da je u proteklih 40-ak dana sproveden unutarpartijski postupak u svim opštinskim organizacijama predlaganja kandidata za delegate trećeg Kongresa, članove novog saziva Glavnog odbora i Predsjednika Demokrata.

“U svim opštinskim organizacijama dosadašnji predsjednik Aleksa Bečić predložen je za novi četvorogodišnji mandat. Glavni odbor i Predsjedništvo utvrdili su jednoglasno na sjednici održanoj danas sve neophodne akte o kojim će se izjasniti Kongres. Samim tim, jednoglasno je kao kandiat za predsjednika utvrđen Aleksa Bećić, kao i predlog novog sastava Glavnog odbora koji će brojati 125 članova“, kazali su iz Demokrata.

U novom sazivu Glavnog odbora biće oko 80 odsto visokoškolaca, desetak magistara i doktora, kao i 50 odsto onih koji su prvi put članovi Glavnog odbora.

Izvorrtnk.me

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

2 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
COL
17.12.2023-17:57 17:57

Demokratski nema što: najbolje da ga izaberete za doživotnog predśednika kako ne bi imalo potrebe fingirati ove izbore svake četiri godine.

RIR
17.12.2023-19:21 19:21

…jedini kandidat -baš demokratski …
odsluskuje najbolje BG -najpodmukliji četnik !