Ponedjeljak, 17 Juna, 2024
Rubrika:

Bečić: Akterima manjinske vlade izlazak na izbore ne odgovara, Demokrate će i nedjeljno pobjeđivati

Što se Demokrata tiče nama, iz razloga korektnosti, je lakše i milije da vas samo jednom mjesečno pobjeđujemo, ali ukoliko želite da vas svake nedjelje pobjeđujemo

Ako neko misli da će građani da se umore od izlaska na izbore pogriješio je u kalkulaciji. Očito akterima “manjinske vlade” izlazak na izbore ne odgovara, jer kad god birač glasa, njima, kao u Beranama i Ulcinju, duplo opadne podrška, naveo je predsjednik Demokrata Aleksa Bečić.

“Što se Demokrata tiče nama, iz razloga korektnosti, je lakše i milije da vas samo jednom mjesečno pobjeđujemo, ali ukoliko želite da vas svake nedjelje pobjeđujemo, pobjeđivaćemo vas. Vidimo se na proslavi Dana partije u Nikšiću”, naveo je Bečić na Tviteru.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

3 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Biser
14.04.2022-14:28 14:28

SESELJEVI DEMOKTATE Sta je bilo sa protestima jesteli sad shvatili da ste NEBITNI i da Splacinama SESELJEVIM nacionalistima mjesto na SMJETLISTE!

COL
14.04.2022-18:59 18:59

Kad ćeš jopet one smiješne šetnje po Podgorici, raštanja ti? Zaželjeli se podgorički šereti sprdnje. Ono kad izlaziš iz mraka sam, podignute brade i produžena koraka, ka da gacaš po gljibova, a prilaze ti dive i odive da se rukuju, da ti se kao dive, ka da stiže mesi-ja spasilac. Ono kad svaki korak, ti prati talambas i fanfare sve do kulminacije, kad te pripnu na oni tauljin, a ti podigneš obrvicu i ruku, napraviš dramsku pazuhu i grmneš, ka da grebu mačke po pinjati ,, Moj narode, moja Podgorice” ondaa u masi nastane delirijum, pale se baklje, trube trube… Pročitaj više »

Bilo ne ponovilo se
11.05.2022-11:50 11:50

Vi se borite orotiv kriminala?
A što lažete toliko?
Đe ste dvije godine vaše”čuvene”vlasti da spriječite sve nezakonitosti koje ste dnevno sprovodili počev od nepotizma do izdajstava države.
Pi, pa vama vjerovat.
Jednom ste me zaj…i nikad više.