Petak, 26 Aprila, 2024
Rubrika:

Anđušić: Šaranović se na praznik rada narugao građanima

Poslanik DPS-a preporučio je Šaranoviću da, kako je rekao, umjesto što se bavi jeftinim marketingom, sjedne i izačuna koliko stotina hiljada eura su on i ostali poslanici Demokrata uzeli od građana, a svoj nerad licemjerno pravdali političkim stavom

Danilo Šaranović se juče saopštenjem narugao svim građanima koji već dvije i po godine finansiraju njegov nerad, saopštio je danas poslanik Demokratske partije socijalista Mihailo Anđušić.

 

Kako je istakao, tražeći način da, na međunarodni praznik rada, pred javnošću opravda više od dvije i po godine sramnog profitiranja na račun poreskih obveznika, Šaranović se naprasno dosjetio da je poslanik.

“Očekivali smo od njega, da se na praznik koji slavi rad, prije svega izvini građanima, jer je od njih za dvije i po godine uzeo preko 40 hiljada eura na račun poslaničke plate, a da se ni jednom nije pojavio na svom radnom mjestu. Umjesto da na praznik rada, pokaže nelagodnost i stid, što na svoje radno mesto ne dolazi, ali uredno od građana uzima novac, on se pretenciozno oglašava baš na taj dan i pritom demonstrira da o radu institucija poput ASK ne zna baš ništa”, naveo je Anđušić.

Poslanik DPS-a preporučio je Šaranoviću da, kako je rekao, umjesto što se bavi jeftinim marketingom, sjedne i izačuna koliko stotina hiljada eura su on i ostali poslanici Demokrata uzeli od građana, a svoj nerad licemjerno pravdali političkim stavom.

“Kada dođe do te ogromne cifre, neka se obrati građanima i objasni šta to njega i njegove partijske drugove razlikuje od ostalih građana Crne Gore. Po čemu je ova grupa demagoga privilegovana u odnosu na sve ljude, koji moraju svaki dan da se dokazuju na svom radnom mjestu, da bi zaslužili bar dio onoga što Bečićevi puleni od njih sramno otimaju”, poručio je Anđušić.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve