Subota, 20 Aprila, 2024
Rubrika:

Anđušić: Dijaspora temelj savremene multietničke Crne Gore

Pojedini portali objavili su juče izmišljenu informaciju o navodnoj evidenciji birača iz dijaspore, insinuirajući da se iza svega krije izborna kombinatorika

Pojedini portali objavili su juče izmišljenu informaciju o navodnoj evidenciji birača iz dijaspore, insinuirajući da se iza svega krije izborna kombinatorika. Perfidnim saopštenjima, koje plasiraju u kvazimedijima, bez navođenja izvora i dokaza, naši politički protivnici žele da poremete odnose Crne Gore i dijaspore, da obeshrabre sve u zemlji i inostranstvu koji vole svoju državu, saopštio je danas Mihailo Anđušić, kandidat za poslanika sa liste “Odlučno za Crnu Goru – DPS Milo Đukanović”.

Mihailo Anđušić

“Njima je jasno da su crnogorski državljani koji su rasuti po svijetu temelj savremene multietničke i multikonfesionalne Crne Gore, i da upravo udarajući po dijaspori udaraju po našim temeljima”, poručio je Anđušić.

Istakao je da je siguran da će ljudi u dijaspori razumjeti šta je u pitanju i da neće podleći njihovim prijetnjama i pritiscima.

“Posebno prijetnjama da će ih, a šta drugo umiju, denuncirati organima bezbjednosti zemalja u kojima rade, zato što vole svoju državu, čijoj su obnovi dali neprocjenjiv doprinos. Da nije žalosno, bilo bi smiješno”, naveo je.

On smatra da takvi perfidni pokušaji neće uticati na naše ljude, ma gdje da su.

“Mi im poručujemo da u ovim uslovima pandemije koronavirusa prije svega čuvaju svoje zdravlje, a u našoj zajedničkoj državnoj kući čekamo ih uvijek raširenih ruku”, zaključio je Anđušić.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve