Subota, 25 Maja, 2024
Rubrika:

Anđušić: Bizarne izjave Krivokapića nagovještavaju politiku njegove vlade

Izjave i postupci predstavnika buduće vlasti, a posebno mandatara Krivokapića, pokazuju neodgovornost, neznanje i apsolutno nepoznavanje uloge koja ih čeka u narednom perodu, kazao je kandidat za poslanika sa liste "Odlučno za Crnu Goru! DPS - Milo Đukanović" Mihailo Anđušić

Izjave i postupci predstavnika buduće vlasti, a posebno mandatara Krivokapića, pokazuju neodgovornost, neznanje i apsolutno nepoznavanje uloge koja ih čeka u narednom perodu, kazao je kandidat za poslanika sa liste “Odlučno za Crnu Goru! DPS – Milo Đukanović” Mihailo Anđušić.

Anđušić

 

“Bizarne izjave Zdravka Krivokapića, poput one u kojoj je javnosti obznanio da je broj ministarstva planirao po biblijskim predanjima a ne potrebama države i društva, zaista spadaju u narativ koji je teško politički kvalifikovati. Njegova demonstracija vjerske zadojenosti i fascinacija iracionalnim, dovoljno nagovještavaju u kom će pravcu on i njegovi “apostoli” pokušati da povedu državu.

Uostalom, vidjelo se to i ovih dana, kada je mandatar, brukao sebe ali i Crnu Goru, poručujući svojim neodgovornim postupcima, cijelom svijetu, koji se mjesecima žestoko bori protiv pandemije, da korona zapravo ne postoji. I to mandatar države u kojoj svaki dan nekoliko ljudi umre a više stotina oboli od ove pošasti.

Zaista se ne zna šta je neodgovornije: distanciranje od Krivokapića od strane onih koji su ga prigrlili na listu, kada im je to trebalo i kad je Crkva naredila, ili bespogovorno ćutanje i podržavanje njegovih šokantnih izjava i postupaka, što čini drugi dio koalicije, isključivo iz lukrativnih i vlastoljubivih razloga.

Krivokapića pozivamo, da svoje postupke i izjave, uskladi sa činjenicom da je mandatar u građanskoj državi Crnoj Gori. U skladu sa tim, preporučujemo mu da izbjegava svoje verbalne “bravure” i javnog ispoljavanja intimnih religioznih osjećanja, koje je postalo više nego neukusno.

Vjerujemo da postoji neki primjereniji način da iskaže zahvalnost i poniznost prema onima koji su ga, ničim izazvanog, doveli do ove pozicije”, naveo je Anđušić.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Lukša
04.11.2020-23:14 23:14

Religija je privatna stvar svakog pojedinca. Kao i modni stil, vrsta vina, tip žene/muskarca…
Nespojivo je da premijer, osim šta je bio kandidat vjerske zajednice, i dalje se ponaša kao vjerski sluzbenik. Pitaje je :Provodi li kanone Starog, Novog ili Ristinog Zavjeta ?