Nedjelja, 5 Maja, 2024
Rubrika:

ANDRIJA KOLJENICA PONOVO GLUMI RAJA EVROPU: Crna Gora želi što prije da uđe u EU, ova generacija političara to može

Mandić je ovakvom izajvom i ponašanjem potvrdio da boluje od političkog bipolarnog poremećaja - jer naizmjenično prolazi kroz periode žestokog srbovanja i četničenja, da bi onda stavio svilene evropske rukavice i glumio evropskog političara

Predsjednik Parlamenta Andrija Mandić, ponovo je počeo da izigrava političara posvećenog evropskim vrijednostima, nakon serije velikosrpskih propagandnih podviga.

Mandić, koji je nakon preuzimanja funkcije predsjednika Skupštine postao poznat kao Rajo Evropa, da bi nakon intenzivnog srbovanja ponovo postao Andrija Koljenica, ocijenio je u izjavi za TVCG da je imao danas veoma važne sastanke u Briselu, i da je evropskim partnerima predočio uspjehe koje je ovaj saziv parlamenta postigao u veoma kratkom roku.

“Razgovarao sam i sa predsjednikom Evropskog savjeta i uspio sam da im prenesem one poruke koji im prenose svi političari koji dolaze iz Crne Gore, a to je da Crna Gora želi što prije da se priključi Evropskoj uniji, da smo postigli rezultate i isporučili rezultate prvo građanima Crne Gore. Mislim da su to veoma dobro razumjeli”, naveo je Mandić, alijas Rajo Evropa koji se nalazi u zvaničnoj posjeti Briselu.

Kako kaže, saopšteno im je da je ovaj saziv skupštine uspio da uradi ono šrto nijesu uradili prethodnih nekoliko saziva.

“Sve to samo govori da je jedna generacija političara koja je sada u Skupštini i Vladi spremna da radi na uvođenju Crne Gore u EU”, poručio je Mandić.

Kaže da je neophodno praviti reforme i usvojiti cijeli set raznih zakona koji su neophodni za pristup CG EU.

Mandić je ovakvom izajvom i ponašanjem potvrdio da boluje od političkog bipolarnog poremećaja – jer naizmjenično prolazi kroz periode žestokog srbovanja i četničenja, da bi onda stavio svilene evropske rukavice i glumio evropskog političara.

Nakon što je prvi profesionalni Srbin Crne Gore, lider Nove srpske demokratije i jedan od lidera koalicije ZBCG, Andrija Mandić izabran za predsjednika Skupštine, činilo se da je tim postupkom predao tron prvog profesionalnog Srbina u Crnoj Gori. To je bilo osnovano pretpostaviti jer je preuzimanjem funkcije predsjednika parlamenta i potpisivanjem koalicionog sporazuma o formiranju nove vlasti, ovjerio izdaju svih svojih dosadašnjih ideala koje je zastupao kao pošteni crnogorski velikosrbin.

Portal Aktuelno tada je pisao da se tron profesionalnog srBstva sa sjevera Crne Gore i Mandićevog Šavnika  sigurno seli u Zetu – pitanje je samo da li u Kneževićeve Mojanoviće ili Bečićeve Balabane.

Međutim, najnovijim akcijama stari adut velikosrBstva u Crnoj Gori, Andrija Rajo Mandić, dokazao je da je ipak zastupnik velikosrpske ideologije – od posejte izbornom štabu srpskog autokrate Aleksandra Vučića na dan izbora, preko čestitke neustavnog dana Republike Srpske, pa sve do prijema šefa crnogorske filijale svetosavske sekte Jovana Mićovića – Joanikija u kabinet predsjednika Skupštine koji je ukrasio trobojkom.

Očigledno je sada u Briselu odlučio da odglumi evropskog političara i ponovo uđe u ulogu Raja Evrope.

U.P.A.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

4 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Seoca
13.02.2024-00:18 00:18

Četnički vojivoda laže!! Prijeśednik Evropskog savjeta ne sanja da bilo šta pozitivno pokrene po pitanju ulaska Crne Gore u EU!!! Prijeśednik je (opet) poručio Crnogorskim posrbicama i četničko-ljotićevskim trojkama i mantijašima i Ruskim špijunima; doklen god Crnoj Gorom rukovode Crnogorske posrbice i srbijanske klero Ruske organizacije, nema diskusije o pregovorima a kamo li o ulasku u EU!! Inače Raja niko ne traga kada dodje u Brisel jer ga svi smatraju za Ruskog špijunčića i “vojvodu “ nacističke ideologije Draže i Hitlera , jer u Brisel dobro znaju da je Draža strijeljan zbog kolobracije sa Hitlerom!!!

Plamenac
13.02.2024-16:21 16:21
Reply to  Seoca

Nije Srbijance briga za to sto je Draza sluzio Hitlera..Pa i sveti Srbijanski vladika Nikolaj Velimirovic je govorio da Hitlera ni djavo ne moze pobijediti…Za praznike u toku rata SPC je dijelila besplatan hljeb…Nikolaj je potpisao proglas da pravo na besplatan hljeb imaju svi osim Cigana i Jevreja… Srbijancima je Draza vazan zbog onoga za sta se on borio…Jer upravo su Draza i Stevan Moljevic 1942 napravili genocidni projekat Homogena Srbija…Po tom projektu Srbija je trebala da bude u granicama Karlovac Karlobag Virovitica..Sve one koji nisu Srbi trebalo je protjerati ili staviti pod slovo Z…Draza se na sudu branio za… Pročitaj više »

Piki 81
13.02.2024-09:50 09:50

Ma bitno je da se pljuje, pu pu pu !!!! Nego jel Milo u Spuž?

ZABJELO
13.02.2024-16:11 16:11

Mandić je po potrebi ponekad ENDRJU kad mu treba Evropa,ponekad Andrej kad mu treba Rusija