Subota, 27 Aprila, 2024
Rubrika:

Anđušić odgovorio Lakoviću: Mišo ponekad kao da zaboravi đe je bio 15 godina

''Valjda se za poštovanje zakona i slobodnu riječ valja uvijek podjednako boriti?''

Poslanik Demokratske partije socijalista (DPS) Mihailo Anđušić reagovao je na objavu poslanika Pokreta Evropa sad Miodraga Lakovića, u kojoj je bivši policijski funkcioner umjesto da osudi skandalozno spaljivanje lutke književnika Andreja Nikolaidisa u Herceg Novom, iskoristio nemili događaj da „održi lekciju“ o slobodi govora funkcionerima opozicije.

„Za slobodnu riječ i demokratske vrijednosti svi treba da se zalažemo uvijek i svuda. To važi i za one pod čijom vlašću su institucije hapsile i proganjale ljude zbog jedne ružne riječi na društvenim mrežama“, napisao je Laković na mreži X.

Dodao je kako vjeruje „da danas uviđaju koliko je tada bilo pogrešno to odćutati“.

„Dugogodišnji funkcioner policije iz vremena vladavine DPS-a osjetio je naprasnu potrebu da se pozabavi slobodnom riječju. Mislim da bi bilo bolje da se, kao legalista, oglasi o nezakonitim procedurama oko izbora vd direktora Urave policije ili pak na neki od skandala na koje se glasno ćutalo, danima. Valjda se za poštovanje zakona i slobodnu riječ valja uvijek podjednako boriti? Nego, Mišo ponekad kao da zaboravi đe je bio 15 godina…“, odgovorio je Anđušić na mreži X.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve