Petak, 19 Aprila, 2024
Rubrika:

Adžić: Mediji ne treba da daju prostor Vranešovim izjavama

Ovo nije budućnost građanske države, ovo nije budućnost moderne evropske države koja će biti prvi naredni član Evropske unije. Ovakve stvari treba svi da prezremo i da im se ne daje medijski prostor. Da se medijski ne obrati pažnja na ovakve stvari one ne bi imale svoju svrhu, rekao je funkcioner pokreta URA

Funkcioner Građanskog pokreta URA i odlazeći ministar unutrašnjih poslova Filip Adžić smatra kako izjavama predjednika Opštine Pljevlja Darija Vraneša ne treba davati medijski prostor.

On je poručio kako takve izjave treba prezrijeti.

“Davljenik se hvata za slamku. Ovdje se davljenik hvata za zastavu, nacionalizam”, kazao je Adžić, čija je stranka dio lokalne vlasti koju predvodi Vraneš.

On je na televiziji “A plus” istakao i kako su Vranešove izjave “posljednji pokušaj da se ućari još koji politički glas i još koji mandat”.

“Vjerujem da građani neće nasjesti na to, siguran sam da će građani, nakon 11. juna, definitivno pobijediti sve ovakve politike. Ovo nije budućnost građanske države, ovo nije budućnost moderne evropske države koja će biti prvi naredni član Evropske unije. Ovakve stvari treba svi da prezremo i da im se ne daje medijski prostor. Da se medijski ne obrati pažnja na ovakve stvari one ne bi imale svoju svrhu”, poručio je Adžić, prenosi Portal Analitika.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

3 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
klementina
03.06.2023-00:20 00:20

Ne treba ništa prezirati, treba sve postaviti na svo mjesta, da se ne daje protor za SVA DEŠAVANJ,nego SELEKTIVNO ne bismo znali ni kakva si ti SPLAČINA.

BAJO
03.06.2023-03:18 03:18

Kako te nije sram , amoralni. Pi

Eagle_stone
03.06.2023-16:41 16:41

I to ti je odgovor na na otvoreni nacionalizam i to sa pozicija vlasti. Znači zatvorimo oči i okrenimo glavu da ne vidimo što se u stvari dešava u držvi – vjerovatno nijesi vidio ni one “navijače” što pjevaju uspavanku Nož Žica Podgorica. Sve dok jedan dan ne počnu da kucaju na vrata u noćnim satima ili presrijeću po ulicama – što je vrlo blizu – Filip Adžić će samo lakonski odgovoriti NIJESAM ZNAO – NIJESAM VIDIO. IZDAJNIČE JEDAN TEBE TREBA PRVOGA U ZATVOR STRPATI JER SI TI DIREKTNO ODGOVORAN ZA OVO A SAD SE JOŠ PREPORUČUJEŠ DA ZATVORIMO OČI…