Subota, 20 Aprila, 2024
Rubrika:

Abazović: Uzaludni pokušaji diskreditacije ANB, ohrabrujem ih da nastave sa radom u cilju zaštite nacionalnih interesa Crne Gore

Prema njegovim riječima, saradnja ANB-a sa međunarodnim partnerima je na zavidnom nivou, što su potvrdili brojni NATO zvaničnici i ostali međunarodni subjekti sa kojima naše službe imaju permanentnu komunikaciju

Konstantni napadi na Agenciju za nacionalnu bezbjednost su posljedica razotkrivanja brojnih afera prethodnog mendžmenta te institucije, tvrdi potpredsjednik Vlade Dritan Abazović.

“Politički polusvijet pričama o “srpskom svijetu” pokušava da diskredituje službu. Nijesu im dovoljne afere koje su produkovali u prethodnom periodu, već i dalje žele nanositi štetu državi Crnoj Gori i sektoru bezbjednosti”, naveo je on.

Prema njegovim riječima, saradnja ANB-a sa međunarodnim partnerima je na zavidnom nivou, što su potvrdili brojni NATO zvaničnici i ostali međunarodni subjekti sa kojima naše službe imaju permanentnu komunikaciju.

“Ohrabrujem menadžment i službenike ANB da nastave sa profesionalnim radom u cilju zaštite nacionalnih interesa Crne Gore. Sektor bezbjednosti do kraja ostaje posvećen reformama, zaštiti i unapređenju bezbjednosti građana Crne Gore”, zaključio je Abazović.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
gagi
12.01.2022-16:35 16:35

Ne vidje odavno dva veca nesoja zajedno,no da vam to “zajedno”ne izadje na nos,nema bjezanja iz Crne Gore.