Subota, 21 Septembra, 2024
Rubrika:

Abazović sa Eskobarom: Dobra saradnja sa svim zemljama ZB uprkos izazovima

Abazović se na marginama Dubrovnik Foruma susreo sa specijalnim izaslanikom SAD-a za Zapadni Balkan Gabrijemom Eskobarom sa kojim je, kako kaže, imao prijatan razgovor

Premijer u tehničkom mandatu Dritan Abazović poručio je da Crna Gora njeguje dobru saradnju sa svim državama Zapadnog Balkana, uprkos brojnim izazovima.

Abazović se na marginama Dubrovnik Foruma susreo sa specijalnim izaslanikom SAD-a za Zapadni Balkan Gabrijelom Eskobarom sa kojim je, kako kaže, imao prijatan razgovor.

“Crna Gora promovisanjem dobrosusjedskih odnosa i saradnje ima konstruktivnu ulogu u regionu. Uprkos brojnim izazovima, njegujemo dobru saradnju sa svim državama Zapadnog Balkana, bez izuzetka”, poručio je abazović na Tviteru.

Abazović učestvuje na šesnaestom Dubrovnik forumu pod nazivom „Upravljanje globalnom preraspodjelom“. U okviru panela pod nazivom „Svjetski poredak van reda: Kako stabilizovati svjetsku politiku?”, govorio je o Jadransko-jonskom gasovodu i potencijalima za zelenu tranziciju u regionu i pozvao je zemlje regiona na zajedničku akciju u pravcu realizacije projekta gasovoda koji može biti podržan od strane Evropske unije.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

4 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
RIR
08.07.2023-15:41 15:41

…mogu zamisliti koliko se žalio na njegove muke”da suzbije kriminal” -vidjet cemo ko je “palio”cigarete i đe su isle pare…a vidjet cemo i ko je povezan sa kriminalom i nocnim vukovima/donatorske susrete…/
Nastavak je blizu !

COL
08.07.2023-15:42 15:42

Šljedeći put ćeš autobusom za Dubrovnik…

OnajKojiZna
08.07.2023-15:44 15:44

Je li se sastao sa Ratkom Knezevicem mene zanima

BobZeković
08.07.2023-16:12 16:12

Ovaj nepametni čovjek, koji je uzurpirao vlast u Crnoj Gori, uz Vašu ogromnu podršku gospodni Eskobar, smrtni je neprijatelj CRNOGORACA I CRNOGORKI, SMRTNI NEPRIJATELJ DRŽAVE CRNE GORE!