Četvrtak, 2 Maja, 2024
Rubrika:

Abazović sa dijasporom na Staten Island: Uradili smo mnogo dobrih stvari za Crnu Goru, dođite u zemlju mogućnosti

Abazović je naveo da se u prethodnom periodu uradilo mnogo dobrih stvari za Crnu Goru, pozivajući ih istovremeno da dođu u zemlju mogućnosti, koju Eurostat vidi kao najbrže rastuću ekonomiju u Evropi tokom 2023. godine

U čast premijera u tehničkom mandatu Dritana Abazovića, mnogobrojna dijaspora na Staten Islandu u Sjedinjenim Američkim Državama, organizovala je svečanu večeru za crnogorsku delegaciju, u prisustvu lokalnih vlasti opštine koja broji oko 600.000 stanovnika.

Abazović je naveo da se u prethodnom periodu uradilo mnogo dobrih stvari za Crnu Goru, pozivajući ih istovremeno da dođu u zemlju mogućnosti, koju Eurostat vidi kao najbrže rastuću ekonomiju u Evropi tokom 2023. godine.

FOTO: Vlada Crne Gore
FOTO: Vlada Crne Gore
FOTO: Vlada Crne Gore

“Crna Gora ima velike simpatije širom svijeta. Čast mi je večeras ovdje vidjeti ljude koji su veliki promoteri naše države. Ponosni smo na vas“, naglasio je Abazović.

Tokom večeri, Abazović odgovarao je na brojna pitanja dijaspore u vezi sa nastavkom ulaganja u Crnu Goru, kao i aktuelnim političkim pitanjima.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

2 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
COL
22.09.2023-13:31 13:31

Mogu mjeriti pamet onima koji požele se slikati sa ovom kreaturom, jedino ako mu nije plaćen taj čin.

Zeco
22.09.2023-14:32 14:32

Znao sam da ce ovi poltroni trcati Abazdovicu u zagrljaj.Umjesto da bojkotuju ovog izdajnika oni mu se uvlace u cmar .Pih osjecam veliko prezrenje prema svima koji su prisustvovali ovom doceku.Kakav smo mi to narod,a kada malo pogledam kroz istoriju takvi smo bili uvjek.