Nedjelja, 5 Maja, 2024
Rubrika:

Abazović: Radu Miloševiću u zatvoru prijeti Mario Milošević

On je to kazao odgovarajući na pitanje novinara kako komentariše to što je u zatvorskoj sobi u kojoj navodno boravi Rade Milošević pronađena marihuana, te su nedavno pronađeni i telefoni namijenjeni bivšem direktoru Uprave prihoda i carina

Kontroverzni premijer u tehičkom mandatu Dritan Abazović kazao je da pritvorenom funkcioneru njegove stranke Radu Miloševiću u zatvoru prijeti Mario Milošević.

On je to kazao odgovarajući na pitanje novinara kako komentariše to što je u zatvorskoj sobi u kojoj navodno boravi Rade Milošević pronađena marihuana, te su nedavno pronađeni i telefoni namijenjeni bivšem direktoru Uprave prihoda i carina.

“To nije pitanje za mene. Jeste moj partijski kolega i bio je državni funkcioner, ali niko nikad nije dobio mandat da radi nešto protivzakonito. Vidjećemo šta će biti u tom slučaju. Meni je od početka sve tu sumnjivo… O ovome što sam pročitao imam samo jedan komentar, on nije sam, tamo je više osoba.. Na vašoj televiziji neće čuti stvar da mu je prijetio ubica Mario Milošević”, naveo je Abazović, obraćajući se novinarki televizije Nova M.

Ti natpisi, tvrdi Abazović, nemaju veze sa Radom Miloševićem.

“Sve što se desilo od trenutka kad se desila ta afera upereno je direktno protiv mene i Vlade”, istakao je Abazović.

Očekuje da naši organi preko EUROPOL-a otvore “Pandorinu kutiju”.

“Onda vas očekujem ovako da mi u lice kažete da li sve što sam pričao u životu o organizovanom kriminalu da li je bila istina i da shvatite da je sva igra koja je protiv mene sa jednim ciljem-da se ta kutija nikad ne otvori”, tvrdi Abazović.

Na pitanje da li će URA i SNP možda imati zajedničkog kandidata za izbore zakaze za 19.mart ili su odlučili koga će podržati, Abazović ističe da još nijesu donijeli odluku.

“Još nijesmo donijeli tu odluku, još nijesu zasijedali organi makar GP URA. U svakodnevnoj sam komunikaciji sa Jokovićem, ne bih ni tu varijantu isključio”, naveo je Abazović.

Ipak bi, dodaje, sačekao da se vidi ko su sve predsjednički kandidati.

“Građani ne treba da se puno opterećuju oko predsjedničkih izbora. Najvažnije je da dobijemo novog predsjednika”, ponovio je Abazović svoj ranije iznesen stav.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
COL
13.02.2023-11:45 11:45

Velika borba se vodi da glavonja ne propjev, ova nađena praškasta materija biljnog porijekla je u cilju diskreditacije budućeg pjevača…