Petak, 26 Aprila, 2024
Rubrika:

Premijer Albanije Edi Rama: “Milo, pobijedi za Crnu Goru i za sve nas”

Premijer Albanije Edi Rama snimio je video podrške Demokratskoj partiji socijalista i predsjedniku DPS-a Milu Đukanoviću, u kojem se obraća na engleskom jeziku, ali u jednom trenutku, izgovara i na crnogorskom jeziku “Odlučno za Crnu Goru“, što je slogan DPS kampanje za izbore, i dodaje: “Hvala dragi Milo što postojiš“

Premijer Albanije Edi Rama snimio je video podrške Demokratskoj partiji socijalista i predsjedniku DPS-a Milu Đukanoviću, u kojem se obraća na engleskom jeziku, ali u jednom trenutku, izgovara i na crnogorskom jeziku “Odlučno za Crnu Goru“, što je slogan DPS kampanje za izbore, i dodaje: “Hvala dragi Milo što postojiš“.

On takođe govori o dobrim odnosima njega i Đukanovića, prijateljstvu koje imaju, bratskim odnosima dvije zemlje.

– Nije vrijeme za eksperimente. Vrijeme je Odlučno za Crnu Goru, da Crna Gora stane uz Mila Đukanovića, da nastave da rade sjajan posao koji je Crnu Goru učinio sijajućom zvijezdom našeg regiona. Primjer za sve nas. Ponosna članica euroatlanske porodice i mnogo bolje mjesto za svoj narod. Srećno, prijatelji. Molim vas, pobijedite, za vašu zemlju i za sve nas. Neka Bog blagoslovi Crnu Goru na svakom koraku – poručio je Rama.

 

 

 

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve