Za bukvalno svega nekoliko sati, fotografije mlade Vijetnamke u jezeru među lotosima zabilježile su ogroman broj pregleda i postale pravi hit na društvenim mrežama

Na fotografijama se prvo vidi djevojka obučena u tradicionalnu vijetnamsku odjeću, u jezeru među lotosima, a onda u istom ambijentu, potpunosti obnažena, navodi Dat Viet.

Fotografije su izazvale buru na društvenim mrežama. Dok su se jedni divili ljepoti njenog mladog tijela, drugi su je oštro osuđivali zbog nemorala, pa čak i prijetili smrću!

Za Vijetnamce je lotos sveta biljka, i zato ova serija fotografija za mnoge predstavlja apsolutno nedopustivo skrnavljenje svetinje.

Mnogima je zasmetalo i to što je ova djevojka fotografišući se sa svetom biljkom prvo u tradicionalnoj odjeći, a potom potpuno gola, jednostavno htjela da privuče pažnju i stekne popularnost na društvenim mrežama.

Brzo se saznalo i ime ove obnažene ljepotice. Riječ je o Ngujen Thu Trang koja živi u vijetnamskoj prijestonici Hanoju.

Fotke su ubrzo povučene sa njenog FB naloga, ali na internetu nišna nije zauvjek izgubljeno. Zato, pogledajte fotografije koje su izazvala toliku buru. Nama se sviđaju…

Izvor: Sputniknews.com, Facebook/Nguyen Thu Trang

0 0 vote
Article Rating
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments