Nedjelja, 16 Juna, 2024
Rubrika:

OTVORENO PISMO KNEŽEVIĆU: Ako kreneš da dovodiš Karleušu, Balabani i Mahala organizuju opštezeCke proteste!

Zbog svega što smo istakli gore, apelujemo na tebe Kneževiću, i na poštenoga preCednika Asanovića da ne dovodite beogradsku splavarušu od koje su prirodniji geneCki modifikovani paradais i paprika iz američkih plastenika, kakvija, sam znaš, nema u Zetu. A tebi Milane ako se isplati da te po Zeti zovu ''silikonski Pipun'', ka što su neki već krenuli, slobodno je dovedi, ali u Mojanoviće!

Predsjednik Demokratske narodne partije (DNP), autohtoni Zećanin iz Mojanovića Milan Knežević pozvao je u poneđeljak prilikom gostovanja u emisiji “Ćirilica” na TV Happy starletu Jelenu Karleušu da za Vidovdan (28. jun) ove godine pjeva u opštini Zeta.

“U ime opštine Zeta, najmlađe opštine u Crnoj Gori, gdje mi vršimo vlast, pozivam da održite koncert na slobodnoj teritoriji. Pozivamo vas da budete naš gost. Nek puknu dušmani koji hoće da zabrane vaš dolazak u Crnu Goru”, rekao je Knežević.

Njegov poziv Karleuši izazavo je burne rekacije kod mještana Zete, posebno eminentnog zetskog naselja Balabani. Upravo je grupa stanovnika Balabana, uz podršku iz Mahale, uputila ’’Otvoreno pismo Milanu Kneževiću’’, u kome kritikuju njegovu odluku da u Zetu pozove, kako su je nazvali, ’’silikonsku starletu u službi najvećeg izdajnika srpstva Aleksandra Vučića’’.

Otvoreno pismo grupe mještana Balabana i Mahale, koje je proslijeđeno Portalu Aktuelno, prenosimo u cjelosti:

Druže Milane,

A namjerno te zovemo druže jer si iz partizanske porodice kao i skoro svi mi Zećani, osim oni poluđeli te su se priklonili mrskom neprijatelju koji ispod brade krije kamu i šljivovicu.

Čuli smo da si kad si bio kod onoga Marića, saradnika više stranih službi, koji se sprdao tamo sa vama i nagovještavao hapšenja, pozvao onu silikonsku ’’divu’’ kod nas u Zetu.

PORUČUJEMO TI ZATO – NE DOVODI JE KUMIMO TE BOGOM I SVETIJOM JOVANOM!

Jer jedno si zaboravio Kneževiću – Zećani nikad nijesu voljeli prskano i genetski modifikovano, a kod ove što je zoveš da svrati u naše krajeve sve je ’’prskano’’ silikonima i botoksima, koliko da od nje nije ostalo ništa što je dobila kad se rodila!

Gostovanje na ”Ćirilici” koje je izazvalo tektonske poremećaje u najmlađoj crnogorskoj opštini

Što se tiče ’’talenta’’ ove silikonske starlete u službi najvećeg izdajnika srpstva Aleksandra Vučića, bolje bi pjevala junica iz kraj kuma Ljalja no kad tvoja Karleuša otvori usta i krene da urliče.

Nije joj talenat moga kupit ni otac joj, koji je proda tvoga političkog idola Slobodana Miloševića i potpisa’ njegovo izručenje za u Hag! Taman kad smo ispred dragstora sjeđeli i smišljali ovo pismo, nampalo nam je da je oni Marić zva’ Karleušu, a mislio je pritom na njenog oca Dragana, da upozori Vučića, Dačića i Vučićevića, kakva ih sudbina čeka! KA SLOBOVA SLOBODNO!

Ali neka ih i uhapse, jer od Vučića većeg izdajnika srBstva na svijet nema! Izda je Kosovo i Đeda koji je branio kosovski zavjet od njega, zato zaslužuje da odgovara na sud za veleizdaju! No nas crni Milane brine što si se ti uvatio u kolo sa takvijama, kojijama mi u Blalabane i Mahalu ne bi dali da nam uđu u obor, ma ni kros plot!

Mi ti moramo reć da su nama Crna Gora i Zeta milije i od Srbije, Beograda i Dorćola, a bracke Srbije nam je ža’ jer vidimo da tu nema sreće kad im je Karleuša postala faktor u javni život i nekakvi ”trendseter”.

Fino je prije jedno mjesec napisa jedan naš omiljeni portal o Karleuši, kojega ti ovom prilikom citiramo:

’’Takav estradni entitet premazan desetinama slojeva šminke iza koje je sakrivena pojava lišena većine etičkih, estetskih i intelektualnih svojstava karakterističnih za normalno ljudsko biće, u Srbiji prije nekih 40-50 godina mogao bi da se bavi samo najstarijim zanatom na beogradskoj štajgi, možda baš u čuvenom Picinom parku. Ali u Vučićevoj Srbiji, gdje je društveni talog dobio šansu da ispliva na površinu, ovakva pojava postala je relevantna. Na veliku žalost čitave Srbije i srpskog naroda’’.

Karleuša može samo u Mojanoviće đe će da raste silikonski pipun

E ti to zoveš da nama pjeva! Pa prije bi slušali gore pomenutu, uvaženu Ljaljovu junicu no krikove koje nazivaju pjevanjem, a koji se ne mogu načinjet da na nešto liče ni uz pomoć najmodernije tehnologije. One američke!

Uz sve gore rečeno, moramo podsjetit da je ’’silikonsko-biološki entitet’’ kako je pojedini u Balabane zovu, omalovažavao Crnogorce, uz bezbroj puta ponovljene gluposti ’’da je svakom Crnogorcu deda bio Srbin’’… Čak je pomenjala i Njegoša, a ne zanima nas što je za vladiku Rada rekla, jer je dovoljno da ga je kroz usta provukla, a da mu se duša acne na oni svijet!

Zbog svega što smo istakli gore, apelujemo na tebe Kneževiću, i na poštenoga preCednika Asanovića da ne dovodite beogradsku splavarušu od koje su prirodniji geneCki modifikovani paradais i paprika iz američkih plastenika, kakvija, sam znaš, nema u Zetu. U slučaju da se odlučite da je dovedete, zahtijevamo da Karleuša gostuje u Mojanoviće, može u Rezdenciju, ali na zatvoreno da je niko ne čuje nako ko uđe, čime bi se ostatak Zete zaštitio od kontaminacije, buke i bruke.

Ukoliko se odlučite na potez da eventualno Karleuša gostuje neđe u Golubovce ili Balabane, a nida Bog u Mahalu, ne isključujemo da ćemo organizovat opštezecke proteste, a već imamo dobrovoljce za štrajk glađu i žeđu koji su spremni da idu do kraja, ka onomad Rajo Mandić, ili ovija dana Milivoje Katnić, prepodobini rekorder.

A tebi Milane ako se isplati da te po Zeti zovu ”silikonski Pipun”, ka što su neki već krenuli, slobodno dovedi Karleušu!

U nadi da će ovaj naš apel naići na tvoje razumijevanje,

Grupa mještana Balabana i Mahale

*Napomena: Tekst je satiričnog karaktera i predstavlja nadrealistički osvrt na devijantna društveno-politička zbivanja.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

8 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
COG-CRNOGORSKA OSLOBODILAČKA GERILA
01.06.2024-08:07 08:07

Bila, u Kotoru, jednom jedna fabrika deterdženata. Fabrika je proizvodila i jedan sapun od 250g oblika omanjeg pipuna sa mirisom mimoze. Sapun je bio dobar miomirisan i kvalitetan, žute boje, bio je gladak, nalik pipunu i pogodan za držanje u ruci. Jedina mana tog sapuna, nalik pipunu, je bila što se, svakodnevnom upotrebom, brzo trošio i postajao nekako gnjecav i ljigav, kao i čovjek koji se svakodnevno izlaže javnosti. Svakodnevne prijetnje, obećanja iznošenje tvrdnji i svakodnevno hvatanje u laži i lažavinama, čovjek nalik pipunu isto kao i sapun nalik pipunu se trši i postaje gnjecav, ljigav i neupotrebljiv. Fabriku sapuna… Pročitaj više »

Jorgovan
01.06.2024-11:36 11:36

Ljubomoran si jer njega u Beogradu dočekuju kao brata a vas niko ne šljivi ni 2%. Tamo ste dupetom zatvorili vrata ..

Lovćen
01.06.2024-14:47 14:47
Reply to  Jorgovan

Čega se pametni stidi,time se budala ponosi!

BalkonOpen
01.06.2024-11:13 11:13

ja mislim da se ovakvih ljudi i sami srbijanci stide

Kortomalteze
01.06.2024-11:35 11:35

Ovakva ljiga im treba,pljuje po svojoj drzavi,a ne zna jado,da im sluzi za sprdnju,ko i svaki izdahnik.

Life
01.06.2024-13:58 13:58

Kad satira uđe u top umjetnost, to je za poštovanje čak i uz nepotrebno zrno mržnje prema tajnovidcu.

Caramdjordje
01.06.2024-21:15 21:15

Pridruzuje se i bolja polovina Mojanovica,ne bruka se dome!

Vvamos
01.06.2024-21:17 21:17

Pipun i kravelusa su starlete radikalnog sveta