Nedjelja, 3 Marta, 2024
Rubrika:

ŠOKANTNA ISPOVJEST: Uživam dok ih posmatram kako vode ljubav!

Većina muškaraca pobjesni i pri samoj pomisli da bi njihova supruga mogla da ima seks sa drugima. Ovaj muškarac nalazi ljubavnike svojoj ženi!

– Sve je počelo kao fantazija, prosto razmišljanje o tome da bi moja supruga mogla da spava sa drugim muškarcima – kaže Vil Kornudo. Međutim, nije ni sanjao da će ta njegova fantazija postati realnost.

On i supruga su u braku 16 godina. Tek nakon toliko vremena smogao je hrabrost i priznao joj o čemu mašta.

– Plašio sam se da će otići od mene ako joj priznam – kaže Vil. Međutim, par dana nakon što joj je priznao, njegova žena riješila je da pokušaju da mu ispune san.

– Od tog trenutka nam je brak srećniji i slobodniji nego ikad ranije – kaže on. Vil i njegova žena u protekle tri i po godine preko interneta nalaze muškarce voljne da spavaju sa njegovom ženom. Prvi put je muškarac došao u njihovu kuću, upoznali su se i popričali, a onda su žena i taj stranac otišli u spavaću sobu. Vil je ostao ispred i slušao.

– To je najerotičnije iskustvo koje sam doživio. Uzbudjivije je nego što sam mislio kada znate da vam je u susjednoj sobi žena sa drugim muškarcem.

Oko tri izjutra žena se vratila kod njega u sobu, očekujući da on već duboko spava.

– Bio sam sasvim budan. Vidjela je koliko mi se dopalo to veče i koliko sam oduševljen – priča Vil i ističe da to u njemu budi uzbuđenje, nikako ljubomoru.

– Osjetim zrnce ljubomore kada se više puta viđa sa istim čovjekom. Ali više sam iziritiran nego ljubomoran – tvrdi on.

I njegova žena je oduševljena ovim preokretom jer, kaže, može da uživa kao da je sama, a ima sigurnost braka i muža koji je obožava.

Vil najviše voli kada može da gleda svoju suprugu u akciji sa drugim muškarcem, ali to se često ne desi jer ti muškarci odbijaju. Tada se zadovolji i samo slušanjem.

Sada su, tvrde oboje, srećniji nego prethodnih 16 godina u braku i ne planiraju da mijenjaju svoj seksualni život.

Izvor: Srbijadanas.com, Independent.co.uk

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve