Utorak, 25 Juna, 2024
Rubrika:

Ratko Knežević savjetuje Duška Kneževića?

Ratko Knežević nije odustao od namjere da se sveti svom nekadašnjem idolu, iako je posle par neuspješnih pokušaja i kampanja otišao u medijsku ilegalu

Izvor portala Aktuelno dobro upućen u dešavanja u okruženju međunarodnog prevaranta Duška Kneževića, potvrdio je za naš portal da Knežević održava redovne kontakte sa Ratkom Kneževićem već duže vrijeme i da je Ratko bio jedna od ključnih osoba koja je svog prezimenjaka nagovarao da krene u napad na Mila Đukanovića.

Ratko Knežević nije odustao od namjere da se sveti svom nekadašnjem idolu, iako je posle par neuspješnih pokušaja i kampanja otišao u medijsku ilegalu, ne pojavljuje se često kao oruđe u tuđim rukama, pokušavajući da sebe predstavi kao nekakvog stručnjaka za finansije.

Ratka i Duška ne spaja samo prezime Knežević, karkterne crte, prevare, izdaje već i špijuniranje u korist drugih država. Ratko u vrijeme kad je pod kodnim nazivom Gringo radio za hrvatsku službu.

Na odluku o odlasku u ilegalu, uticala je i obaveza da napušti Veliku Britaniju gdje je živio sa porodicom. Naime, poslije tužbe biznismena Stanka Subotića pred Sudom u Londonu, advokati Ratka Kneževića su tražili nenadlaženost suda i to obrazlagali podatkom da Knežević ne živi u Britaniji već u Hrvatskoj iako su tada i on i njegova porodica živjeli u Britaniji i tužba u Londonu je bila legalna.

Da bi izbjegao milionsku tužbu, Ratko Knežević je ispisao djecu iz škole i zvanično napustio Britaniju, predao dokumenta Sudu da ne živi u Londonu i tako je tužba odbijena. Ali je u isto vrijeme, to bio samo fingirani potez, jer se odmah po odbijanju tužbe Knežević vratio u London. U strahu da tužilac ne otkrije prevaru Kneževića, svoje aktivnosti sveo je na minimalne i potpuno nestao iz medija.

Iako je u “duhansku aferu ” uloženo desetine miliona, glavni adut afere Ratko Knežević je posle decenije optužbi na sudu u Zagrebu proglašen nekompetentnim svjedokom, a njegove optužbe su ocijenjene kao izmišljene

Ali od svojih opsesivnih namjera da uništi svog kuma, najboljeg druga iz mladosti, kako je sam govorio i svog decenijskog idola, Ratko nije odustajao.

Bio je povezan preko društvenih mreža i ličnih kontakata sa svima koji su bili protiv Đukanovića i to je ostao do danas.

Ratka i Duška Kneževića spaja i Nebojša Medojević. Nekada je Medojevića upravo Ratko pripremao za premijera, a 2016. godine Duška Kneževića za ministra

Kontakti dvojice Kneževića traju godinama, samo su se posljednjih godinu, dvije intenzivirali, a posebno od decembra i bjekstva međunarodnog prevaranta Duška Kneževića.

Izuzetno dobro informisan izvor tvrdi da je prilikom posljednjeg dolaska Duška Kneževića u London, kada je dao intervju za TV Al džaziru on bio sa svojim prezimenjakom u hotelu Dorčester na dvosatnom sastanku i dogovoru.

Hotel Dorčester, mjesto gdje se skupljaju medjunarodni agenati, špijuni, zavjerenici. idelano mjesto za tajne sastanke dvojice Kneževića

Isti izvor nam tvrdi da Ratko Knežević koristi svoje dugogodišnje veze u svijetu medija na Balkanu, da novinare sa kojima je u dobrim odnosima godinama, ovih dana zove i traži da se uključe u kampanju rušenja Đukanovića.

Po svemu sudeći Ratko Knežević je tvorac ubačene laži da se DK nalazi u Srbiji pod kontrolom BIA i da BIA vodi kampanju napada na CG preko Kneževića. Tu laž novinari bliski i Đukanoviću šire po Beogradu i Podgorici, sa jasnom namjerom Ratka Kneževića da pojača sukobe i tenzije koje postoje između Srbije i Crne Gore, jer su mu i Aleksandar Vučić i Milo Đukanović opsesivne mete.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve