Subota, 13 Aprila, 2024
Rubrika:

Progovorila lijepa voditeljka snimljena u seks “trojci”

Trojicu mladića hrvatska manekenka i voditeljka Tina Katanić prijavila je nakon što su u javnost krajem maja i početkom juna procurila dva eksplicitna snimka nje i dvojice mladića J. L. i D. Z.

Na osnovu njene izjave i podataka iz mobilnog telefona, koji je pronađen kod M. K. i zaplijenjen, tužilaštvo je podnijelo optužnicu protiv Domagoja R. (24) za neovlašćeno snimanje i distribuciju tih snimaka.

Na telefonu, koji je Domagoj prodao kad su mediji počeli pisati o snimcima, policija je pronašla 24 snimka kraćeg trajanja koje prikazuju Tinu u odnosu s dvojicom mladića. One će na sudu biti upotrijebljene kao dokazni materijal protiv optuženog. Domagoj je za sada nedostupan pravosudnim tijelima, ne odaziva se na pozive suda i adresa mu je nepoznata. Zbog opasnosti od bijega sud mu je odredio istražni zatvor i policija će čim ga locira i uhapsi, odvesti u zatvor u Remetincu.

Sve je počelo početkom novembra 2014. godine, kad je Domagoj nazvao Tinu i dogovorio susret. Kad su se našli, on je već bio u društvu s J. L. i D. Z. Svo četvoro su pili više vrsta alkohola, a što se tačno dogodilo Tina se ne sjeća jer je, kako je ispričala tužiocima, bila u alkoholisanom stanju. U svom je iskazu pred tužiocima nekoliko puta ponovila da se ne sjeća da je s trojicom muškaraca imala bilo kakav polni odnos, a posebno nije vidjela niti je bila svjesna da bi Domagoj R. nju i J. L. i D. Z. snimio u eksplicitnoj situaciji.

Sjeća se da je Domagoj koristio ajfon, ali nije tačno znala koji model je imao. Za postojanje eksplicitnih snimaka saznala je od prijatelja koji su joj javili nakon što je snimak, prvo putem WhatsAppa, a potom i na internet portalima, počeo da kruži.

Tina samo želi da svi sporni snimci budu izbrisani s interneta kako bi mogla normalno da živi jer želi da ima porodicu i ne želi da je tako nešto prati kroz život.

Domagoj R. se u istrazi branio ćutanjem, u odgovoru na optužnicu tvrdio je da ne postoji nijedan konkretan dokaz koji je može potvrditi. Da je imao namjeru da objavi snimke, kaže, pustio bi ih sve i da su oni pušteni s telefona J. M.

– Da je Tini zaista bilo loše i da se ničega nije sjećala, ne bi iduće jutro otišla s nama na kafu i pozvala nas na ručak – tvrdi Domagoj.

Nakon što su snimci izašli u javnost život mu se pogoršao, počeo je da dobija prijetnje, a propalo mu je i nekoliko fudbalskih transfera.

– Početkom 2014. godine nazvao me Domagoj R. (24). Kad sam se našla s njim, bio je u društvu s J. L. i D. Z. Svo četvoro smo konzumirali više vrsta alkohola. Što se tačno dogodilo ne sjećam se jer sam bila u alkoholizovanom stanju – izjavila je hrvatska manekenka.

– Kad sam se sljedeće jutro probudila u tom stanu, tamo su još bili i Domagoj R., D. Z. te J. L. Već tada mi nije bilo jasno šta se dogodilo prethodne noći. Kad sam se probudila, osjećala sam nelagodu s obzirom na to da sam intuitivno osećala da nešto ne valja, ali nisam znala što.

– Pretpostavljam da mi je video snimkom, koji je načinio i distribuirao na moju štetu, htio da naudi s obzirom na to da sam javna osoba. Iako se ne sjećam događaja od prethodne noći, sjećam se da sam sljedećeg jutra pokušala od Domagoja da dobijem njegov telefon, ali on nije htio da mi ga da – rekla je Tina.

Izvor: 24sata.hr

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve