Subota, 18 Maja, 2024
Rubrika:

Prijatelji obilježevaju 20 godina od posljednje epizode: Fanovi pronašli još jednu grešku

Prema pisanju britanskog Mirora uobičajeno je da televizijske serije imaju greške u zapletu i kontinuitetu, posebno ako traju dugo i da je teško zapamtiti zaplete iz ranijih sezona

Posljednja epizoda američke serije “Prijatelji” emitovana je na današnji dan prije 20 godina, a fanovi su uočili ogromnu grešku u kontinuitetu.

Prema postu na Reditu objavljenom 2018. godine, napravljena je ogromna greška tokom osme sezone „Friends„, koja je prvi put emitovana 2001. i u vezi je sa Rejčel Grin, koju igra Dženifer Aniston.

Naime, Rejčel je trudna tokom cijele ove sezone i očekuje svoje prvo dijete, ali su kreatori serije napravili prilično nesrećnu grešku u kontinuitetu u dužini njene trudnoće jer datumi navedeni u programu sugerišu da je Rejčel bila trudna čitavu godinu, mnogo duže od devet mjeseci.

Korisnik Redita koji je otkrio grešku je objasnio da je pogledao sve sezone „Prijatelja“ po milioniti put i shvatio ogromnu grešku u kontinuitetu.

Fanovi su naveli da kontinuitet nije jača strana serije, ali da ih toliko vole da im opraštaju sve greške.

Prema pisanju britanskog Mirora uobičajeno je da televizijske serije imaju greške u zapletu i kontinuitetu, posebno ako traju dugo i da je teško zapamtiti zaplete iz ranijih sezona.

IzvorN1

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve