Nedjelja, 21 Aprila, 2024
Rubrika:

Paprena cijena: Majica košta toliko da uz nju dobijete i stan

Modna kompanija Dizel pustila je u prodaju najskuplje majice na svijetu kao dio marketinške kampanje za njihov prvi stambeni kompleks u Majamiju

Modna kompanija Dizel pustila je u prodaju najskuplje majice na svijetu kao dio marketinške kampanje za njihov prvi stambeni kompleks u Majamiju.

Foto: Depositphotos, viz-arch

Investitori luksuznih stanova u Americi osmišljavaju različite taktike za prodaju stanova kako bi bili ispred konkurencije. Tako su neki od njih nudili privatni koncert pevačice Ališe Kiz ili, na primjer, večeru s Andreom Bočelijem.

Za svoju prvu stambenu zgradu, italijanski modni gigant Dizel smislio je marketinšku kampanju koja je potpuno u njihovom stilu. Naime, oni su pustili u prodaju 143 majice koje koštaju od 370.000 do 5,5 miliona dolara čineći ih tako najskupljim majicama na svijetu. One su napravljene od običnog pamuka i nisu optočene zlatom niti dijamantima, piše Gradnja.

Zapravo, na svakoj majici su odštampane osnove stanova u zgradi Dizel Vinvud koja će se graditi u Majamiju. Kupite majicu i dobićete takav stan pride.

Platite milion dolara za D6-L7 majicu i dobićete pride stan od 190 kvadrata. Ako želite da uživate u najvećem stanu u zgradi, treba da izvojite 5,5 miliona dolara za majicu F2-L7 i vaš je i stan od 237 kvadratnih metara.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve