Četvrtak, 13 Juna, 2024
Rubrika:

Ovo su stvari kojih se žene stide u seksu, a ne bi trebalo!

Ništa ne može toliko da utiče na kvalitet seksa i naše uživanje u njemu poput misli koje stvaraju neugodan osjećaj u stomaku, poznat još i kao STID.

seks-par

Zar vođenje ljubavi nije vrijeme kada možemo da se opustimo, isključimo realnost i tuđa očekivanja? Razgovori sa drugaricama, kao i uticaj medija natjerali su nas da konstantno preispitujemo svoje vrijednosti i tražimo mane na sopstvenom tijelu. Lista koja slijedi, pokazuje čega se djevojke najčešće srame kada je seks u pitanju, a nema potrebe za tim…

  1. Ukoliko su veće šanse da dobijete na lotou, nego da doživite orgazam, ne padajte u očaj! Veliki broj djevojka doživi orgazam jedino samozadovoljavanjem, te nema potrebe za osjećajem niže vrijednosti…
  2. Oralni seks može izazvati bol u vilici ili suvoću usta, međutim to nije razlog za paniku. Ovo su trenuci kada možete koristiti ruke i pokazati svoju seksualnu kreativnost, a da pritom ne osjećate nikakav bol.
  3. Tjelesni mirisi, kao i izgled vašeg tijela nisu nešto o čemu bi trebalo da razmišljate tokom seksa. Svaka osoba je jedinstvena u svojoj posebnosti, zapamtite to sljedeći put kada se prepustite iskusnim rukama vašeg partnera.
  4. Djevojke nakon što dožive orgazam često izgube želju za nastavkom ljubavnog čina. Bez ustručavanja kažite partneru kako se osjećate, nema ničega sramotnog u tome.
  5. Seksi fantazije nisu nešto o čemu bi trebalo ćutati. Upravo njihovo saopštavanje partneru uticaće na poboljšanje vašeg seksualnog života.
  6. Analni seks ne žele sve djevojke i to nije razlog za sramotu. Ukoliko vas partner poštuje kao ličnost, poštovaće i vašu odluku.
  7. Vašeg muškarca ne bi trebalo da vrijeđa to što pored njega želite da se koristite i vibratorom. Na ovaj način samo doprinosite kvalitetu seksa.
  8. Korišćenje kontracepcije govori koliko ste odgovorne prema svom tijelu i zdravlju, te predlaganje ovoga svom partneru nije razlog zbog kojeg bi vaši obrazi trebalo da se crvene.
  9. Možda vaš partner ima čestu potrebu za seksom, ali ukoliko se vi tako ne osjećate, bolje je podijeliti to sa njim, nego kvariti ljubavni čin ili se osjećati prisiljeno na isti.
  10. “Gdje si to naučila” ponekad može da zvuči vrlo grubo i nimalo pohvalno. Međutim ukoliko ste vješte u seksu, ne bi trebalo zbog toga da se sramite!

Izvor: Cosmopolitan

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve