Utorak, 25 Juna, 2024
Rubrika:

Nakon što je oborio rekord u štrajku žeđu, Milivoje kreće u novi podvig!

Milivoje planira da krene u do sad nezapamćen poduhvat – štrajk disanjem! Podsjetimo, svjetski rekorder koji je upisan u Ginisovu knjigu rekorda po vremenskom periodu bez vazduha je Budimir Buda Šobat (54) iz Hrvatske koji je izdržao impresivnih 24 minuta bez vazduha. Bivši GST planira ne samo da obori Šobatov rekord, već i da uradi nešto što nijedan čovjek prije i poslije njega neće uspjeti – da izdrži bez vazduha dva puna dana!

Uhapšeni bivši glavni specijalni tužilac Milivoje Katnić, jednostavno ne prestaje da izlazi iz žiže javnosti koju u kontinuitetu intrigira svojim nadljudskim podvizima!

Katnić je uhapšen 14. aprila po nalogu Specijalnog državnog tužilaštva (SDT), zbog sumnje za stvaranje kriminalne organizacije i zloupotrebu službenog položaja, i od tada njemu naklonjeni BEMAX mediji pišu da štrajkuje glađu, a od 6. maja i žeđu.

Portal Aktuelno već je pisao da to što odbija da uzima vodu 20 dana, Katnića stavlja u ravan medicinskog čuda, i garantuje titulu svjetskog rekordera i upisivanje u Ginisovu knjigu rekorda! Neizvjesno je da li je Katnić upisan u Ginisovu knjigu rekorda što je, ako je vjerovati BEMAX medijima, zaslužio jer je štrajkovao žeđu navodno, impresivnih 20 dana!

Bilo da je upisan u Ginisovu knjigu ili ne, avantura uhapšenog nekadašnjeg glavnog specijalnog tužioca Milivoja, u poneđeljak je i zvanično završena, kada su njemu naklonjeni mediji objavili da je ”prekinuo (navodni) štrajk žeđu i o tome je obavijestio Viši sud”.

Prema informacijama pojedinih medija, Katnić je tražio vodu, sokove, jogurt, ali i da primi infuziju što je odmah i urađeno. Iako je prekinuo štrajk žeđu, Katnić je, ako je vjerovati BEMAX medijima, oborio svjetski rekord koji je do tada iznosio 18 dana bez vode.

Kada je u pitanju uzdržavanje od unošenja vode, najduži zvanično zabilježeni slučaj preživljavanja bez hrane i tečnosti je 18 dana kod Austrijanca Andreasa Mihaveca. On je 1. aprila 1979. godine, stavljen u ćeliji lokalne policije u Bregenzu, i tu je zaboravljen. Našli su ga 18. aprila i bio je na ivici smrti, ali ipak živ.

Budimir Šobat: Spavaš li mirno Budo!?

Što se tiče štrajka glađu, nije baš izvjesno da li ga je bivši GST nastavio, jer je pio jogurt, što se tehnički može smatrati čvrstom hranom.

Iako su kontroverze prisutne, kako saznajemo iz pouzdanih izvora bliskih ”spuškim podvižnicima”, Milivoje planira da krene u do sad nezapamćen poduhvat – štrajk disanjem!

Podsjetimo, svjetski rekorder koji je upisan u Ginisovu knjigu rekorda po vremenskom periodu bez vazduha je Budimir Buda Šobat (54) iz Hrvatske koji je izdržao impresivnih 24 minuta bez vazduha.

Kako su naveli naši izvori Milivoje je prekinuo štrajk žeđu da bi se fizički i mentalno pripremio za ovaj još impresivniji poduhvat. Bivši GST planira ne samo da obori Šobatov rekord, već i da uradi nešto što nijedan čovjek prije i poslije njega neće uspjeti – da izdrži bez vazduha dva puna dana!

Uz uskraćivanje disanja, Katnić će nastaviti da piše tužbe, šeta spuškim zatvorom, daje višesatne izjave pred tužiocem, piše pisma i iznosi baraž opskurnih optužbi na račun postupajućeg tužioca.

Zaista impresivan i hrabar poduhvat, i nadamo se da će BEMAX mediji izvještavati i o ovom podvigu kao što su izvještavali o dosadašnjim navodnim štrajkovima glađu i žeđu.

Samo ovaj put se moraju postarati da se rekord prizna, jer osim izvještaja BEMAX medija, ne postoji nijedna nezavisna potvrda da je Milivoje oborio svjetski rekord u štrajku žeđu.

U.P.A.

 

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

6 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Petar_K
29.05.2024-07:24 07:24

Vi takođe treba da se kandidujete za Ginisovu knjigu rekorda, vansudskog suđenja u produženom trajanju u više disciplina, a prije podizanja optužnice! Milivoje je kriv za zemljoradnju i neovlašćeni uvoz zemlje u kamenitu Barjamovicu, neovlašćeni uvoz bubulja na prađedovsko imanje, a pored već postojećih, onih autohntonih, Kriv je dodatno za sva ubistva koja je počinila Borovinićka! Samo naprijed, sokolovi, Očigledno da je Milivojevo utamničenje “Kalifornija” za poručioce ovakvih tekstova! U mutnome se najlakše “lovi”!

cetinje
29.05.2024-10:03 10:03
Reply to  Petar_K

PODRSKA KOMENTARU,ma ne znam “jeli Coco zadovoljan”sto je ovaj Katnic u zatvor. Bumerang je cudna sprava,nema u CG “bijelih medjeda”zasticeni i “plombiranih” kao carinski magacini.

mladen
29.05.2024-10:57 10:57

Vidite li da Aktuelno konstantno blati Katnića jer to finansira izvjesni biznismen. Čuš biznismen u CG. Čitaj lupež. Zastiđe i od portala i od novinara,posebno Kneževića. Pi pi pi

jado
30.05.2024-01:19 01:19
Reply to  mladen

izgleda da ovi knezevici i nisu neki ljudi od casti i obraza

Fukara
29.05.2024-13:45 13:45

Sve su ovo nevidjene budalastine nevidjene i kod Ginisa ovo samo kod nas moze u zemlji cuda i ludaka

Dejana
30.05.2024-10:12 10:12

U spuzu besplatan jogurt, voda, sokovi, supice…ručak, doručak, struja, TV, hćgrijsnje, hoadjenje….hotel all inclusdive…na slobodi ako nemate novac možete da umrete od gladi i prinudnog strajka…svi vas progone i urnisu do smrti….Novac sveti….

U Spuzu niko ne umire….svi fino po 20 godina besplatno imaju sve sto robovi na slobodi saradjuju krvavim rqdom