Subota, 18 Maja, 2024
Rubrika:

Monkey Man – akcioni triler godine, kritičari oduševljeni

Radnja filma inspirisana je legendom o hinduističkom bogu snage i hrabrosti Hanumanu

Pripremite se za najbrutalniji adrenalinski udarac koji ćete doživjeti na velikom platnu.

Glumac Dev Patel, poznat po svojim nezaboravnim ulogama (Milioner sa ulice, Lav), sada ulazi u rediteljski ring sa “Monkey Man-om” – filmom koji će vas ostaviti bez daha.

Suočen sa mračnim ulicama i opasnim podzemljem, Patel nas vodi na epsko putovanje osvete i akcije u stilu najvećeg majstora, Džona Vika.

Radnja filma inspirisana je legendom o hinduističkom bogu snage i hrabrosti Hanumanu. Patel je u filmu igrao mladića poznatog samo kao Kid (Klinac), koji se svako veče, noseći masku gorile, brutalno i krvavo bori u podzemnom klubu kako bi osigurao opstanak. Nakon mnogo godina potisnutog bijesa, Kid otkriva način da se infiltrira u enklavu zlokobne gradske elite. Dok mu trauma iz djetinjstva ključa, njegove ruke sa misterioznim ožiljcima pokreću eksplozivnu osvetničku kampanju protiv ljudi koji su mu uništili život.

Kritičari su oduševljeni ovim akcionim trilerom koji dolazi u bioskope. Trenutno na Rotten Tomatoesu ima visokih 93%, a pozitivne recenzije dobio je od cijenjenih kritičara.

“Kao što se Kid ponovo rađa u filmu, isto je i s Patelom. Zahtijeva krvavu borbu, ali je jako lijepo snimljen. Zaboravite Džona Vika, neka niko više ne sumnja u snagu akcione zvijezde kao što je Dev Patel”, napisao je Čejs Hučinson iz TheWrap-a.

Kritičarka Me Abdulbaki iz Screen Rant-a dodala je:

“Borba prsa o prsa i koreografija borbe djeluju električno, pršte energijom koja će vas držati prikovanima i zalijepljenima za ekran.”

Pun uzbudljivih i spektakularnih borbenih scena, „Monkey Man-a“ je režirao Patel prema svojoj originalnoj priči i scenariju koje je napisao sa Paulom Angunavelom i Džonom Kolinom.

Produkciju potpisuju Dev Patel, Džomon Tomas, oskarovac Džordan Pil, Vin Rosenfild, Ian Kuper, Brazil Ivanik, Erika Li, Kristin Hebleri Anjaj Nagpal.

Ovaj film garantuje nezaboravnu vožnju koja će vas držati na ivici sjedišta, uvodeći vas u svijet akcije, napetosti i nevjerovatnih obrta. Pripremite se za eksplozivno iskustvo koje će vas ostaviti bez riječi.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve