Četvrtak, 22 Februara, 2024
Rubrika:

Mislila je da ima seks sa dečkom, a onda je otkrila…

Kada je Danijel Dejvis, frizerka iz Londona, upoznala Šejna Morisa, svi njeni prijatelji su bili zabrinuti. Ona je po cio dan radila dok se njen dečko provodio sa društvom

Prvih šest mjeseci veze nisu imali problema. Počeli su da žive zajedno, Danijel je zatrudnjela, a onda je uslijedio pravi šok.

Šejn bi otišao po cigarete i nije se vraćao oko sat i po. Često bi nestajao i usred noći. Svima se hvalio da će postati otac, a nijednom nije otišao na zakazani pregled sa svojom djevojkom.

Danijel je konačno posumnjala da je vara i natjerala ga da prizna. Šejn joj je rekao da je prevario sa dvije žene.

Jedna od njih bila je komšinica sa sprata iznad, čije poruke je našla u Šejnovom telefonu. Shvatila je da nije išao na cigaretu, nego na brzi seks. I da uzdasi koje je često čula nisu bili od komšinice i njenog dečka, već u toku seksa sa Šejnom!

Danijel je odlučila da se osveti. Fotografisala je poruke i postavila na profil svog dečka, a zatim tagovala njihove prijatelje i rođake. Ubrzo su uslijedili brojni pozivi i poruke…

– Tek tad sam shvatila da bi nastavio tako da me vara, ali da me nikada ne bi ostavio. Na kraju sam morala da tražim nalog zabrane prilaska – ispričala je kasnije ova nesrećna djevojka.

Danijel sada živi sa svojom ćerkom i još nije spremna za novu vezu. Zahvalna je prijateljima što su bili uz nju i što su joj otvorili oči, a sa Šejnom mora da održava civilizovan odnos zbog djeteta.

Izvor: Informer.rs

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve