Četvrtak, 30 Maja, 2024
Rubrika:

MEGAEKSKLUZIVNI HIT VIDEO: Đoka, Mile i Zmaj od Šipova izvode himnu ”srpskog sveta”, Danica ispala iz kombinacije!

Pored Mileta Dodika, čast da izvode prvu verziju himne, imali su dvojica gromada velikosrBstva – antivakser, ravnozemljaš i teniser Novak Đoković i jedan od najvećih intekektualaca i najistaknutijih medijskih ličnosti ''srpskog sveta'' pored Jovane Jeremić - Ilija Grahovac, poznatiji kao Zmaj od Šipova. Danica Crnogorčević je ispala iz kombinacije nakon što je objavljeno da je ona Ulcinjanka koja se prezivala Nikić, odnosno po starini Nikaj, dakle albanskog porijekla.

Putinov čovjek za Zapadni Balkan i lice koje se već par godina nalazu na listi sankcija SAD i Velike Britanije, Milorad Mile Dodik boravio je nedavno u Podgorici gdje se sastao sa svojim bratom po srBstvu Andrijom Rajom Mandićem.

Profesionalni provokator koji je od zakletog evropejca i pro-zapadnog političara, postao tvrdokorni nacionalista i zajahao na talasu velikosBstva, opravdao je epitet jedne od najvećih maskota velikosrBstva, a dok je boravio u Podgorici poručio je da je hegemonističi projekat ”srpski svet”  ”fenomenalna ideja”!

S obzirom da su nakon Miletove posjete Podgorici po pacovskim kanalima teoretičara zavjere počele da kruže spekulacije na je ”srpski svet” već gotova stvar, u maštovitim intelektima arhitekata velikosrBstva, stvorila se ideja da bi već moglo da se razmišlja o himni ovog sumanutog velikodržavnog projekta.

Kako su MEGAEKSKLUZIVNO kazali izvori Portala Aktuelno iz Nebeske Srbije, preko kanala koje održava lično Car Lazar, uz pomoć Miloša Obilića, prva verzija himne ”srpskog sveta” je već gotova!

Mile Dodik, Zmaj od Šipova i Nole Đoković dobili tu čast da izvode himnu ”srpskog sveta”

Osim Mileta Dodika, čast da izvode prvu verziju himne, imali su dvojica gromada velikosrBstva – antivakser, ravnozemljaš i teniser Novak Đoković i jedan od najvećih intekektualaca i najistaknutijih medijskih ličnosti ”srpskog sveta” pored Jovane JeremićIlija Grahovac, poznatiji kao Zmaj od Šipova.

Bivši učesnik rijalitija “Parovi” i pobjednik “Maldiva”, erudita i hroničar Nebeske Srbije, Grahovac i prvi reket ”srpskog sveta” Nole Đoka, pridružili su se Dodiku u izvođenju himne najmlađe paradržavne tvorevine.

Ovom prilikom MEGAEKSLUZIVNO objavljujemo najzanimljiviji dio himne ”srpskog sveta” u izvođenju fantastičnog trija Đoka-Zmaj-Mile. Poslušajte i pogledajte:

Himna srpskog sveta inspirisana je srpskom tradicijom i mitološkom Kosovskom bitkom, a posvećena je svim junacima koji su za tastaturom ”ginuli” oslobađajući svetu srBsku zemlju ”Kosmet”.

Kako saznajemo, himnu je prvobitno trebalo da izvodi doskorašnja prva starleta ”srpskog sveta” Danica Crnogorčević.

Odavno se spekulisalo da je Crnogorčević projekat srpske BIA-e, odnosno njihovog propagandnog odjeljenja, čiji je operativni zadatak širenje ideologije velikosrpstva povlađivanjem intelektualno limitiranim narodnim masama narikačkim melosom.

Međutim, Crnogorčević je izgubila svaki kredibilitet kod arhitekata velikosrBstva nakon što je objavljeno da je ona Ulcinjanka koja se prezivala Nikić, odnosno po starini Nikaj, dakle albanskog porijekla.

Danica Crnogorčević izvisila za izvođenje himne ”srpskog sveta” zbog albanskih korijena

Pjevala je u etno grupi ”Zora”. Nakon što se kao mlada odselila za Beograd, očigledno je tamo temeljno i dubinski nacionalno indoktrinirana i vratila se kao velika SrBkinja!

Dakle, sasvim je jasno što su na veliku žalost pobornika ”srpskog sveta”, trio Đoka-Zmaj-Mile, dobili tu čast da izvode himnu ovog velikodržavnog patološkog projekta, umjesto ožalošćene Danice, čiji su albanski korijeni jednostavno neprihvatljivi ideološkim arhitektama velikosrBstva.

U.P.A.

*Napomena: Tekst je satiričnog karaktera i predstavlja nadrealistički osvrt na devijantna društveno-politička zbivanja.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

12 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Tara
07.03.2024-10:05 10:05

Teski..nacistii-srbijanske…..Budale…Ovaj Djokovic..je ruzan kao ponoc..zaludu mu ona palica..koju udara..pod drogom..

Nikola
07.03.2024-12:19 12:19

Trio budala je super, prava slika koja govori sve o njima
Albanci su pošten narod a ovo pripada nekoj drugoj vrsti kojoj pripada i Dritan od koje je svim poštenim albancima muka

Plamenac
08.03.2024-04:37 04:37
Reply to  Nikola

Dritan uopste nije Albanac vec Askalija [Albanizirani Rom] porijeklom iz Medvedje tj s juga Srbije..Njegov djed Selim je bio u cetnicima…..Seliim je mislio da ga partizani nece strijeljati ako kaze da je Albanaac jer Albanaca nije ni bilo u cetnicima vec samo u Balistima i Partizanima..Pa i u poslednjem ratu na Kosovu Roma [Askalija i posrbica ] je bilo na obje strane…

cetinje
11.03.2024-12:01 12:01
Reply to  Plamenac

Predak Selim je bio vojnik Kraljeve vojske(srbsko-cetnicke))i kao izdajnik strijeljan kod Prokuolja bas u okolini Medvedje,e to “korijeni” Askalije Abazdovica,a pokojni mu otac je bio na Gazimestanu da PODRZI Sloba Milosevica koji je jako zelio da unisti Alvanski zivalj na Kosovu e to je brat Abazd. smece Svetosavsko.

Krsto
07.03.2024-16:34 16:34

rano juce
ko bijesno kuce
Milorad Dodik
arlauce
Rece Mile
nije greska
da je ciganija teska
Nole Djole
svrseni ucenik
osnovne skole

Astrit
07.03.2024-16:47 16:47

Tako je braco crno gorska majka nam svima Albania

Plamenac
08.03.2024-04:29 04:29
Reply to  Astrit

tebi je majka Mira Markovic Pipune…Dzaba se AssTrtish

dpero
23.05.2024-20:00 20:00
Reply to  Astrit

Bolje Albanci(pošteni narod od kojih nikad nijesmo imali problema) nego srbijanci-cetnici ! Srecan san sto nijesma srrbijanac-srbin!!!

Peh
08.03.2024-06:17 06:17

Jovana Jeremić je dirigentica.
Trenutno nije bila u kadru jer joj je opala štikla.

Dragan
11.03.2024-08:01 08:01

Jos im Vucko fali i da zaigraju serbko kolo uz ovu serbsku himnu .

Francuz
11.03.2024-08:48 08:48

Zlo goveče, doveka june
Narodna izreka za čoveka koji nikad ne doraste kako treba nego ga vlastita glupost tera da se ceo život ponaša klinački. Ide iz greške u grešku i da zlo bude veće ne uči na njima, ponavlja ih. Pokušaš li da ga posavetuješ, za njegovo dobro, ko u oko da si ga uboo. Čemu saveti kad je on svakako najpametniji na svetu. Ni kožne gaće ne mogu da mu pomognu a može da se opameti jedino kad umre, na žalost ili sreću.

Francuz
11.03.2024-08:50 08:50

– Brate, daj neke pare nemam detetu da kupim hleb i mleko sutra!?
– Evo ti. Kad je dete u pitanju ne pitam. Ček bre? Brate dobio si sedmicu na lotou pre šest meseci?
– Jesam, nego potrošilo se brate.
– Potrošilo se pola miliona evra? E moj ti… A šta je sa ženinim stanom što ste prodali u Knez Mihailovoj?
– Uložio sam ga u biznis sa onim plastičnim flašama i puko, jebi ga.
– Zlo goveče, doveka june…
– Ne razumem?
– Ma ništa, goveče, mleko za dete i to…
– A kapiram. Ajd odoh, hvala ti.