Srijeda, 24 Aprila, 2024
Rubrika:

Majkl Kejn potvrdio da se povlači iz glume

On je napomenuo da je tri puta odbio angažman na posljednjem filmu prije nego što je konačno rekao da, jer se, kako kaže, već smatra penzionisanim

Britanski glumac ser Majkl Kejn (90) potvrdio je da se povlači iz glume, nakon što je izašao njegov najnoviji film “Veliko bjekstvo”, u kojem glumi zajedno sa Glendom Džekson, koja je završila snimanje mjesecima prije nego što je umrla u junu.

Kejn je i ranije govorio o svojim namjerama da se povuče, ali, kako kaže, često je bio u iskušenju da se vrati.

„Shvatio sam, imao sam sliku na kojoj sam igrao glavnu ulogu i imao nevjerovatne kritike… Šta ću da uradim da bih pobijedio ovo?“, rekao je Kejn i dodao da je vjerovatnoća da će mu se manje uloga nuditi u starosti na kraju podstakla njegovu odluku da se povuče.

„Jedine uloge koje sada mogu da dobijem su muškarci od 90 godina. Ili možda 85. Oni neće biti glavni. Nemate vodeće muške likove u 90, imaćete mlade zgodne momke i djevojke. Pa sam pomislio da bih mogao da odem“, rekao je Kejn, prenosi BBC.

On je napomenuo da je tri puta odbio angažman na posljednjem filmu prije nego što je konačno rekao „da“, jer se, kako kaže, već smatra penzionisanim.

„U stvari, poslat mi je scenario, pogledao sam ga, a onda sam uradio nešto što nikada ranije nisam. Prebrojao sam koliko stranica imam, u poređenju sa brojem stranica u scenariju. I bilo je 15 stranica dijaloga u scenariju koji je imao 99 stranica. I pomislio sam, mislim da se to računa kao mali dio, neću to raditi. Pa sam otišao u penziju“, rekao je glumac.

IzvorN1

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve