Subota, 13 Aprila, 2024
Rubrika:

Krkobabići kupili stan u Tivtu

Da Krkobabići dobro posluju u Crnoj Gori potvrđuju bilansi stanja i uspjeha “Jet Direct”, dostavljeni Poreskoj upravi.Tako je prijavljena ukupna dobit te firme, koja je godinama povećavana, i koja je u decembru 2018. godine iznosila 184.365 eura

Podgorička kompanija “Jet Direct”, koja je u vlasništvu članova porodice srpskog ministra bez portfelja za regionalni razvoj i koordinacijurada javnih preduzeća Milana Krkobabića, širi biznis i imovinu u Crnoj Gori. Prema podacima Dana, ta kompanija u prošloj godini kupila je jednostoban stan u blizini naselja Porto Montenegro u Tivtu.

Nije u potpunosti jasno koliko tačno su predstavnici firme porodice Krkobabić izdvojili za stan od 37 kvadrata u Tivtu, međutim na osnovu finansijskih izvještaja dostavljenih Poreskoj upravi može se zaključiti da ta nekretnina vrijedi oko 55.000 eura.

Da Krkobabići dobro posluju u Crnoj Gori potvrđuju bilansi stanja i uspjeha “Jet Direct”, dostavljeni Poreskoj upravi.

Tako je prijavljena ukupna dobit te firme, koja je godinama povećavana, i koja je u decembru 2018. godine iznosila 184.365 eura.

Ministrov brat Nebojša Krkobabić i bratanić Marko Krkobabić vlasnici su polovine podgoričke kompanije.

Druga polovina pripada Milutinu Damjanoviću, koji je direktor njihove srpske firme, i Bojanu Repiću, koji je u beogradskoj firmi “Jet Direct” predstavnik za tehničku podršku.

Kompanija “Jet Direct” u Podgorici je osnovana u februaru 2014. godine.

U posljednjem finansijskom izvještaju te firme, članova porodice dugogodišnjeg srpskog ministra, piše da su imali kapital od 260.365 eura.

Upisano je da firma ima 47.906 eura gotovinskih ekvivalenata i gotovine.

Kapital te kompanije u 2017. godini iznosio je 246.971 euro.

Sa druge strane neraspoređena dobit u 2017. godini bila je 170.971 euro.

IzvorDan

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve