Ponedjeljak, 24 Juna, 2024
Rubrika:

Karta do njenog tajnog podzemlja košta 450 eura

Prijestonica koja krije mračnu tajnu, a koja može da se otkrije samo ako vas neko uputi u “materiju”

– Neobično je uzbuđenje kada čujemo da vaš grad opisuju kao manje konvencionalan, na granici rizika. Da postoji podzemni svijet slatkih i sumnjivih poslova, onih za kojima ljudska psiha žudi, čak i traži da ima skriveni život. Iznenadila sam se kad mi je prijatelj rekao da je Džakarta, prijestonica sa najvećom muslimanskom većinom, “glavni grad seksa” – piše novinarka Gardijana.

– Sjedjeli smo u klubu, u jednom od najluksuznijih, malo iza ponoći, svuda se osjećala požuda. Pogledaj ove ljude, rekao mi je prijatelj, gdje misliš da oni idu kako noć odmiče? Ovo nije njihova posljednja stanica.

Dok sam sjutradan bila na pilatesu, slušala sam što ostale žene pričaju. Do kraja časa, saznala sam koju pozu voli muž od jedne, od druge kako voli sa partnerom da isprepleće prste prije odnosa. Napolju su bile skromne, nježne majke, supruge, ćerke, domaćice… Na času nisu govorile o seksualnim aluzijama, to je bio čist seks razgovor.

Danas je jedna žena željela baš žarko da razgovara sa mnom. Bliži se svojim pedesetim, ali njeno tijelo, okretno i zategnuto, predstavlja zavist ostalim ženama. Uradila je lice, suptilno, ima botoks u usnama, predio oko očiju joj je ispeglan, obrve su joj nacrtane a na trepavicama ima ekstenzije.

– Znate li što proživljavam zbog svog supruga? To je stvarno ponižavajuće – rekla mi je dok sam je gledala bledo i upitno.

– Svingerska scena, naravno – kazala mi je.

Kad sam sjela za kompjuter ukucala sam u Guglu “svingerska scena Džakarte”, za dvije sekunde su mi izašli rezultati. Gledam linkove na nekoliko sajtova sa adresama i imejl adresama kojima treba da se obratite. Postoji nekoliko svingerskih klubova širom grada, sa različitim stepenom diskrecije. Prema mojoj prijateljici, “najsigurniji način” je da se pridužiš zvaničnoj grupi na mreži.

Svinger, kao što je moja prijateljica sa pilatesa, na primjer, može da pita oženjenog prijatelja, ili oženjenog kolegu, koji izgleda da može da bude otvoren za takve angažmane, i sazna da li je zainteresovan. Sljedeća faza je poznata kao “upoznavanje”. To može biti sve, od ispijanja kafe, večere za četvoro, a kada se uspostavi uzajamno povjerenje, parovi mogu direktno da idu na glavni događaj – u privatnoj kući, stanu ili hotelskoj sobi.

Pravila angažovanja su napisana: o broju parova, koliko ljudi, koliko žena. U nekim slučajevima, kao moja prijateljica, na primjer, više voli da bude zadovoljena sa dva ili tri muškarca, uključujući njenog muža. Ali, odbijaju da njihovi muževi zadovoljavaju druge žene.

Za što god da se odluče, dva principa uvek ostaju. Jedan je saglasnost partnera. Ako muž ili žena traže za društvo jednog od svojih svingerskih partnera “iza leđa”, onda dogovor otpada. On ili ona su počinili preljubu. Drugi princip je apsolutna diskrecija. Identiteti se čuvaju u apsolutnom povjerenju.”

Izvor: Telegraf.rs

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve