Nedjelja, 16 Juna, 2024
Rubrika:

ISPOVJEST: Spavala sam sa svojim ginekologom!

Bila sam slobodna već neko vrijeme, a nikada nisam bila pristalica seksa na jedno veče. Međutim, već mi je dosadila apstinencija, a masturbaciju nisam nešto praktikovala niti mi je bila dovoljna da zadovoljim apetite

Redovno sam išla kod ginekologa, kao i svaka žena. Zakazala sam pregled i kada sam otišla umjesto dobroćudne ženice koja se brinula o mom zdravlju dočekao me je mlađi doktor koji je bio na specijalizaciji.

Lijepo građen, braon kosa, tamne oči, guza uf…

Bilo mi je neprijatno jer nikada nisam išla na takav pregled kod muškarca i to sam mu i priznala i rekla da ću doći sljedeći put kada se moja doktorka vrati. Međutim on mi je objasnio da je sve u redu i da je veoma profesionalan.

Uspio je da me opusti i ja sam pristala da mi odradi kontrolni pregled. Dopao mi se njegov osmjeh i način na koji je razgovarao sa mnom. Ipak tražila sam samo zadovoljstvo i ništa više, pa što da ne.

Ubrzo sam došla po rezultate i tom prilikom sam ga pozvala na kafu. Za divno čudo pristao je.

To veče sam obukla seksi donji veš i mini suknju. Obula visoke potpetice i zaputila se na mjesto sastanka.

Pričali smo o svemu i svačemu, a onda sam ga upitala da li bi mi odradio kontrolni pregled. On se nasmijao ali je pristao na tu igru. Otišli smo kod mene u stan.

Počeli smo da se ljubimo a ja sam rekla da bi bilo fer da vidim šta on ima dolje pošto je on moje već vidio.

I imala sam što da vidim.

Pitao me je što želim. U tom trenutku poslije toliko duge apstinencije sam željela sve. To sam i dobila.

Seks je trajao do jutra. I dalje se viđamo. Njemu odgovara da se ne vezuje, kao ni meni, ali smo jedno drugom obećali da ćemo pružiti priliku ako se tako nešto desi.

Izvor: Informer.rs

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve