Četvrtak, 13 Juna, 2024
Rubrika:

Ljepotica sa Instagrama: Mira Bulatović

U rublici LJEPOTICE SA INSTAGRAMA predstavljamo one koje su izbor naših čitalaca, naš, ali i vaš današnji izbor je Mira Bulatovic .

Crnogorke odvažne, stamene, moderne, energične, visoke, vrijedne, uporne, tvrdoglave, originalne, svestrane, divlje ljepote i đe god se pojave primjećene .

U rublici LJEPOTICE SA INSTAGRAMA predstavljamo one koje su izbor naših čitalaca.

Naš, ali i vaš  današnji izbor je Mira Bulatović na instagramu je možeta naći kao mirabulatovic.

 

“Rodjena sam u Bjelom Polju , živim u Beogradu vec 10ak god. Tu sam zavrsila i studije, tačnije ekonomiju i ostala da zivim. U poslednje vrijeme se sve vise i vise vraćam u Crnu Goru, mada uvijek sam rado i dolazila jer sam emotivno vezana za svoju zemlju,sto zbog porodice i dragih ljudi.. Bavila sam se sportom ranije,ne profesionalno vise kao hobi(atletikom,kosarkom,odbojkom)modelingom isto tako.Volim mnogo životinje i malu djecu..ljude manje vise :) (salim se malo :) Dok dokazu da zasluzuju i oni tu ljubav :) ..Imam psa,Togo se zove,” – kaže Mira za naš portal.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

2 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
stefo
30.01.2022-14:09 14:09

katastrofa, ona jeste lijepa…. ali photoshop obrada i fotograf…..
a krivi ste i vi sto prenosite ovakne fotografije. obratite paznju na ogledalo ako vam nije jasno o cemu govorim a i svaka isturena noga je duza od ove druge….. ima ljepsih crnogorki

Pi
30.01.2022-17:54 17:54

I ja sam malo dijete.