Četvrtak, 13 Juna, 2024
Rubrika:

Ljepotica sa instagrama – IVANA DURKOVIĆ

U rublici LJEPOTICE SA INSTAGRAMA predstavljamo one koje su izbor naših čitalaca, naš, ali i vaš današnji izbor je gracija, prirodna ljepotica IVANA DURKOVIĆ.

Crnogorke odvažne, stamene, moderne, energične, visoke, vrijedne, uporne, tvrdoglave, originalne, svestrane, divlje ljepote i đe god se pojave primjećene.

U rublici LJEPOTICE SA INSTAGRAMA predstavljamo one koje su izbor naših čitalaca.

Naš, ali i vaš današnji izbor IVANA DURKOVIĆ, lijepa i ambiciozna Podgoričanka. Na svom instagram pofili queen__of_december_ dijeli detalje života ispunjnog ljubavlju, modom  i putovanjima.

 

Za portal AKTUELNO.ME  lijepa tridesetogodišnja Ivana ističe – Svestrana sam licnost. Od malena sam pokazivala interesovanje za jezike, sto je kasnije rezultiralo i studiranjem istih. Italijanski jezik je moja strast, a Italija zemlja u kojoj bih jednog dana voljela da živim. Po prirodi sam jako energicna, ne zadržavam se mnogo na jednom mjestu, volim da mijenjam lokacije, društvo, hobije. Jako se dobro snalazim u svemu sto naumim da naucim da radim, ali nazalost, interesovanje me prodje jako brzo. Tako da sve sto započnem uglavnom i ne završim.   Volim sve sto je kreativno i zanimljivo. Moja ličnost je jako zabavna pa ćete me na takvim mjestima i naći.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve