Petak, 24 Maja, 2024
Rubrika:

DPS: U DF-u navikli na bježaniju, neka se pripreme za novo pravdanje mentorima

Zahuktava se kampanja za lokalne izbore u Nikšiću. Iz Opštinskog odbora DPS-a, saopštili su da nije čudo što DF već dva dana priča o “bježaniji” u Nikšiću.

– Upravo su oni poznati po bježanijama, po prebježima i ćeranjima po Crnoj Gori. Od silnih DF-ovih bježanija, u tom političkom savezu se više ne zna ni ko su im konstituenti, ni koliko je novih partija nastalo iz ‘zadovoljstva’ stanjem i međusobnom saradnjom, napisali su u saopštenju.

Za razliku od njih, tvrde, DPS je tu gdje jeste zahvaljujući povjerenju građana Nikšića i Crne Gore.

– Tragikomično zvuči kad DF, koji ima najviše razloga za bježaniju od naroda nakon svih pokušaja destabilizacije i izazivanja krvavih pirova po Crnoj Gori, pokušava da skandalizuje prelazak jednog časnog čovjeka i osvjedočenog profesionalca sa jedne funkcije na drugu, ma kojoj partiji pripadao. Te optužbe jos bijednije zvuče kada se zna od koga dolaze. Frontovcima, čiji je jedini program rušenje i nestanak države Crne Gore, ni ovoga puta neće pomoći kriminalno-tajkunski novac i pomoć stranih finansijera i nalogodavaca da kupe pobjedu u Nikšiću, dodaju u saopštenju.

Nikšićani će, ističu, 12. marta pokazati šta misle o DF-u.

– U DF-u mogu već sada rezervisati karte za novu turu putovanja po inostranstvu, jer će se opet morati pravdati mentorima za neobavljeni posao. Dok oni budu bježali i dok se budu skrivali i od pravosudnih organa i od inostranih poslodavaca, mi ćemo se baviti daljim razvojem i izgradnjom Nikšića i Crne Gore, zaključuju iz DPS-a.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve