Nedjelja, 3 Marta, 2024
Rubrika:

DPS: Politikanti, manipulatori i šarlatani priželjkuju bankrot države

URA, PzP i SDP se oglašavaju samo kada treba iskoristiti situaciju da saopšte još jedan svoj kataklizmički scenario za Crnu Goru, kao što su to uradili juče povodom novih podataka o broju nezaposlenih u Crnoj Gori, poručuju iz DPS-a.

Kako kažu, upravo u ovim partijama sjede oni koji sve čine da zaustave jedinu realnu perspektivu za novo zapošljavanje, a to su investiticije koje otvaraju nova i perspektivna radna mjesta.

– Naravno da i u DPS-u, kao i u svakoj partiji, ima i funkcionera koji su nezaposleni, kao i njihove djece i članova njihovih porodica. Svojim reagovanjem URA samo pokazuje da je njihov cilj bavljenja politikom isti kao što je bio cilj Ranka Krivokapića – da budu dio vlasti da bi se kao sekta ubacili na radna mjesta u državnim organima. Zajedno, i URA i SDP i PzP ‘pomažu’ Crnoj Gori tako što je blate svojim ‘eskpertskim’ procjenama da crnogorska ekonomija samo što nije bankrotirala, navedeno je u saopštenju DPS-a.

Ocjenjuju i da je to – apsolutna nebuloza.

– Sa prosječnim rastom od 3,2 odsto u posljednjih 10 godina Crna Gora je najuspješnija ekonomija regiona i daleko iznad prosjeka Evropske unije i eurozone. Ne mogu se tako lako zaboraviti pokušaji Medojevića i njegovih političkih istomišljenika da rastjeraju sve strane investitore, pozivi da se ne ulaže u Crnu Goru, kao ni činjenica da je ovaj politički klovn sve koji su došli ovdje optužio da su korumpirani – od Berluskonija i šeika Mohameda, do političara poput Lajčaka, Tanoka, Lipke… Njihov jedini cilj je da rastjeraju investitore i da zaustave razvoj države, ne bi li se u bankrotu ti politikanti i manipulatori dokopali vlasti, smatraju u DPS-u.

Nikad više, kako dodaju, ta politika neće proći u Crnoj Gori, ”zalud im sve opstrukcije, svi domaći i strani sponzori i pomagači.”

Iz DPS-a na kraju postavljaju pitanje: ”Može li iko normalan i za trenutak zamisliti da im takvi šarlatani i politički pokvarenjaci vode državu, da utiču na sudbinu crnogorskih građana i njihovih porodica?”

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve