Nedjelja, 26 Marta, 2023
Rubrika:

Dejvid Bouvi dobija strip, o putu od anonimnosti ka svjetskoj slavi

Crtač i scenarista Michael Allred (Sandman) udružio je snage sa scenaristom Stevom Hortonom (Amala’s Blade) i koloristom Laurom Allred (Madman) kako bi prikazali Bouvijev život ilustracijama jednako živopisnim i fantastičnim kao što je i sam bio

Insight Comics objaviće strip koji prati put Dejvida Bouvija iz anonimnosti ka svjetskoj slavi.

Ilustracija

Crtač i scenarista Michael Allred (Sandman) udružio je snage sa scenaristom Stevom Hortonom (Amala’s Blade) i koloristom Laurom Allred (Madman) kako bi prikazali Bouvijev život ilustracijama jednako živopisnim i fantastičnim kao što je i sam bio, piše Helly Cherry, a prenosi Strip blog.

“Bowie: Stardust, Rayguns & Moorage Daydreams” sa podnaslovom “Chronicles Life and Death of Ziggy Stardust”, priča je koja prati transformaciju Dejvida Džounsa u Dejvida Bouvija i njegovo stupanje na Londonsku rok scenu šezdesetih koja je tada bila u ekspanziji, piše Rolling Stone.

Ilustracija

“Bowie: Stardust, Rayguns & Moonage Daydreams” trenutno je dostupan za narudžbinu na raznim prodajnim sajtovima. Strip na 160 stranica će zvanično biti objavljen 7. januara 2020. godine.

 

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve