Utorak, 25 Juna, 2024
Rubrika:

Bila sam seks igračka prijateljima u braku!

Kada se dvoje mojih najbližih prijatelja vjenčalo, naravno da sam dobila pozivnicu za vjenčanje. A nisam ni slutila da će uslijediti pozivnica da im se pridružim i u braku

Medeni mjesec bio je u Dominikanskoj Republici. Sa čašom šampanjca u ruci, stajala sam kraj recepcije dok su se oni raspravljali sa recepcionerom. Uzeli smo sobu za svo troje, a oni su nam dali dva kreveta. Zapravo smo željeli jedan ogroman krevet.

Samo par mjeseci prije toga zajedno smo otputovali na mini odmor i svo troje spavali smo zajedno. To je bila ideja moje drugarice, a nama se dopala. Bilo mi je sasvim prirodno da budem tako bliska sa ljudima koji su mi i najbliži prijatelji u životu. Naravno, narednog dana smo se napili jer ipak smo na odmoru.

Drugarica mi je pokazivala kolekciju seksi igračaka koju je ponijela. Obukla mi je i par seksi kostima, a onda mi predložila da se nas dvije ljubimo dok njen vjerenik gleda. Nakon što smo završile, ja sam izašla iz sobe potajno željeći da su stvari otišle malo dalje. Tada mi je to djelovalo nemoguće.

Međutim, uskoro su me uputili u koncept “jednoroga”, odnosno biseksualne osobe koja se pridružuje zajednici dvoje ljudi i ne prijeti da ugrozi njihov odnos. Nisam bila sigurna da li je to definicija mene, ali sam bila spremna da probam.

Ljeto je bilo pred nama a stvari su napredovale. Zajedno smo se uselili u stan. Zapravo, on je dolazio povremeno jer je radio u drugoj državi. Ona i ja smo zapravo živjele zajedno i radile sve – od kuvanja ručka do planiranja budućnosti. Spavale smo zajedno i maštale o tome da ćemo svo troje zauvjek živjeti zajedno.

Bilo je, naravno, i loših stvari. Recimo, kada bi on došao, ona bi išla po njega na aerodrom i uvijek bi me zamolila da izađem na par sati jer su željeli da samo oni vode ljubav. Nekada bi otišli iz spavaće sobe u kupatilo i tamo imali seks dok bih ja ležala u sobi. Pravila sam se da mi to ne smeta.

Onda, jednog jutra je ona otišla na posao a on se okrenuo ka meni i poljubio me. Nastavio je i dalje. Prekinula sam ga i rekla da ne vjerujem da će se njoj dopasti kad čuje što smo radili.

– Neću ići ni milimetar dalje od onoga koliko ste vas dvije išle same bez mene – rekao mi je. I otišao je dalje, sa mojim pristankom.

Došla je jesen i razdvojili smo se zbog obaveza. I dalje smo planirali da uskoro ponovo živimo zajedno, ali sada su oni iznosili sve planove i nisu mene pitaliza sugestije. Prestala sam da budem “jednorog” jer sam počela da postavljam pitanja i otežavam situaciju, a to nije posao jednoroga. Ali smatrala sam da zaslužujem da me uključe i da saznam koji su im planovi.

Na kraju mi je on rekao da ne žele više da me uključuju u svoj seksualni život. A ja sam i dalje željela da budem sa njima, i to očajnički. Toliko da sam bila spremna da budem ljubavnica nekom od njih. Ponudila sam se njemu.

Narednih šest mjeseci smo on i ja krišom imali virtuelni seks, redovno pričali telefonom i razmjenjivali poruke. Nikad mu nisam tražila da ostavi ženu zbog mene. Uvijek sam ih gledala kao neodvojiv par. Nisam željela da se oni razdvoje, a nisam željela ni da izgubim njega. Željela sam da bude moj, ali ne sasvim. Isto to osjećala sam i prema njoj.

Na kraju, nedjelju dana nakon Božića me je ostavio. Rekao mi je da ga veza sa mnom uništava. Zamolio me je da budemo prijatelji bez seksa. Rekla sam da neću. Rekla sam mu i da zahtijevam da kaže ženi da nas želi obje. I rekla sam da želim da ga dijelim sa njom i da joj to prenese.

Te večeri stigla mi je poruka od njega. “Rekla je ne”, pisalo je. Sa njom više nikad nisam razgovarala, a on je uskoro prekinuo kontakt sa mnom. Molila sam ga da me ne odbacuje, znajući da već jeste.

Trebalo mi je mnogo godina terapije da prebolim taj odnos. Terapeut mi je rekao da takav odnos zahtijeva totalnu emotivnu transparentnost, što je nemoguće. Oni su htjeli da imaju normalan brak plus seksi igračku u vidu mene, a ja sam htjela da budem više od igračke.

Na kraju, sve se svodi na to da to što su imali da mi ponude nije bilo dovoljno, uprkos tome što su mi se oboje nudili.

Izvor: Marieclaire.com/informer.rs

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve